Myshtogan Hectopat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Maximum 4500 TL'ye bir sistem kuracağım. Aklimdaki sistem resimde paylastigim gibidir. İyi kötü tüm yorumlara açığım yardimlarinizi bekliyorum şimdiden teşşekürler. Not: Sayin @Recep Baltaş yardımlarınızı bekliyorum Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2016
Merhaba arkadaşlar. Maximum 4500 TL'ye bir sistem kuracağım. Aklimdaki sistem resimde paylastigim gibidir. İyi kötü tüm yorumlara açığım yardimlarinizi bekliyorum şimdiden teşşekürler. Not: Sayin @Recep Baltaş yardımlarınızı bekliyorum
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Haziran 2016 #2 Böyle bir PC'de ekran kartının 4 GB olması tavsiyemdir ileriye dönük olması açısından.
S ShreddedTurk Hectopat Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 2 13 Haziran 2016 #3 Ekipmanlara gereksiz para saçmışsın 4×2 yap ramleri SM-N910C cihazımdan gönderildi
D Dawned20 Hectopat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 1 14 Haziran 2016 #4 Bazı parcalardan kisilarak ekran kartini 970 e yukseltebilirsin. Sent from my iPhone using Tapatalk
Myshtogan Hectopat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2016 #5 Recep Baltaş dedi: Böyle bir PC'de ekran kartının 4 GB olması tavsiyemdir ileriye dönük olması açısından. Genişletmek için tıkla... Gtx960 in 4 gb lik versiyonuda var onu alabilirim. Baska bir eksik varmi? ShreddedTurk dedi: Ekipmanlara gereksiz para saçmışsın 4×2 yap ramleri SM-N910C cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla... Ekipman benim icin cok onemlidir gereksiz degil bence. 4×2 olunca ne degisiyor tek modul le cift modulun farki ne?
Recep Baltaş dedi: Böyle bir PC'de ekran kartının 4 GB olması tavsiyemdir ileriye dönük olması açısından. Genişletmek için tıkla... Gtx960 in 4 gb lik versiyonuda var onu alabilirim. Baska bir eksik varmi? ShreddedTurk dedi: Ekipmanlara gereksiz para saçmışsın 4×2 yap ramleri SM-N910C cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla... Ekipman benim icin cok onemlidir gereksiz degil bence. 4×2 olunca ne degisiyor tek modul le cift modulun farki ne?