GTX 960 stabil overclock yapma

Heaven Benchmark 4.0 indirin. Testi bu program üzerinden yapacağız. UNIGINE Benchmarks

MSI Afterburner üzerinden Power limit ve Temp Limit'i fulleyin. Daha sonra Core Clock 100 MHz, Memory Clock 400 MHz deneyin. Daha sonra Heaven Benchmark 4.0'ı çalıştırın. Çalıştırdıktan sonra run yazan yere tıklayın. Test sırasında donarsa Core Clock fazla gelmiş demektir. Görüntüde bozulmalar olursa Memory Clock fazla gelmiş demektir. Ona göre düşürüp arttırırsınız.

Testi ne kadar yapayım?

26 tane sahnesi var zaten. O 26 tane sahne bitince kapatabilirsiniz. Test başlayınca F9 tuşuna basın. Sağ altta kaçıncı sahnede olduğunuzu görürsünüz.
Hocam yaptım, sanki böyle FPS drop gibi ejderi gösterip geri geldi falan. O programla alakalı mı yoksa OC işleminden kaynaklı mı? Genel olarak ortalama 100-100 FPS aldım.
65 Derece idi kart.

Hocam yaptım, sanki böyle FPS düşmesi gibi ejderi gösterip geri geldi falan. O programla alakalı mı yoksa OC işleminden kaynaklı mı? Genel olarak ortalama 100-100 FPS aldım.
65 derece idi kart.

Söylediğinizden bir şey anlamadım. Bir de overclocksuz deneyin isterseniz. Ama sanmıyorum overclock işleminden kaynaklı olduğunu. Bir de run demeden önceki ayarları gösterir misiniz? 1050 ile 960 arasındaki farkı da test etmiş oluruz hem .

Bu ayarlar hocam, GTX 960 daha iyi diye biliyorum. Apex'teyim şu an test edeceğim en kısa sürede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…