GTX 960 tabanlı sistem GTA 5 performansı nasıldır?

alp12012

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sistemi almayı planlıyorum. GTA 5'de nasıl bir performans alırım veya sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Youtube a gir.
  2. Arama yerine i5 4690k gtx 960 yaz .
  3. Videolardan birine tıkla ve izle.

Kasanın içinde zaten bir güç kaynağı var. Kendin neden bir tane daha alıyorsun? Ayrıca işlemciyi K olmayan model seç. Anakartın OC için uygun değil.

Güç kaynağı fazladan ayrıca Kasanız biraz uçuk daha ucuz bulup (PSU içinde) fiyatını düşürebilirsiniz. Böylelikle GTX 960 4GB alırsınız.

Kasa = Cooler Master Elite RC 430 olabilir.

İki tane güç kaynağı almışsınız. Eğer overclock yapacaksan anakart overclocka müsait değil. Z serisinden bir anakart alırsanız ya da işlemcinin K'sız modelini alırsanız daha dengeli yapmış olursunuz. Güç kaynağını Everest almanızı tavsiye etmiyorum. Cooler Master veya Corsair alabilirsiniz. Fakat kasa güç kaynaksız olmalı ki bir güç kaynağı yerleştirebilesiniz.

@Silva 4GB almasına gerek yok. Ama render, grafik tasarımı ile uğraşıcaksanız 4GB alabilirsiniz. Oyun için 4GB gereksiz.

Böyle naısl oldu arkadaşlar bu işlerden pek anlamam technopat'ın sistem tavsiyelerine bakarak bişeyler yapmaya çalışıyorum bütçe 2000-2800 arası bunun dışında tavsiye edebileceğiniz sistem var mıdır ? teşekkürler

Dosya Ekleri

• son.png
    64,9 KB · Görüntüleme: 207
Anakart çok giriş seviyesi ama ekran kartını yüksek tutmaya çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…