GTX 960 Tabanlı Sistem

Asıl Vatan sıkıntı çıkartır güzel kardeşim. Biraz bakarsan Sinerji PC hakkında ki alıcı yorumlarına %90'ı olumlu cevap verecektir.

Vatan bilgisayardan bundan yaklaşık 3 sene önce Samsung RF511 dizüstü bilgisayar aldım.(Şuan ondan mesaj yazıyorum.) 1 sene garantisi olan bilgisayar 10 ay boyunca servise gidip gelir mi güzel kardeşim, her defasında somurtkan bir vatan müşteri hizmetleri personeli benim anlattıklarıma aldırış etmeksizin ben ürünü verirken ürün hakkında baştan savma rapor yazıyordu.

En az 4-5 kere kavga görmüşlüğüm var Vatan'ın müşteri hizmetlerinde. Ayrıca geçen yaz yakın bir arkadaşıma ne kadar almaması için çaba göstersem de Vatan bilgisayarın başka bir şubesinden bilgisayar topladı. Daha o şubeye ilk gidişimden müşteri hizmetlerinde bir bayanın etrafında abartmıyorum 9-10 tane Vatan personeli toplanmış kadının şikayetini anlatmak için onca çabasına rağmen kadına yüksek sesle sözünü keserek laf yetiştirmeye çalışıyorlardı. Sonrasında ise kadın hıçkıra hıçkıra ağlayarak, bela okuyarak dışarı çıktı. He bu arada "Arkadaşın ne güzel sistem toplamış ne güzel işte bozuk çıkmamış, demek ki senin şansına denk gelmiş bunlar hep." Diye bir yorum yapacak olursanız hemen söyleyeyim; Arkadaşın bileşenlerini orada kontrol ettirmeseydik bozuk bir PSU ile eve dönüyor olacaktık. Yine bununla bitmedi benim bilgisayarını topladığım sene eniştem bu sefer farklı bir Vatan PC'den telefon almıştı. Yine herzaman ki gibi o da bozuk çıktı ve para iadesi yapmayıp eniştemi müşteri hizmetlerinde süründürdüler.

Aranızda bana inanmayanınız elbet olacaktır, açık açık söylüyorum isterseniz telefon numaramı bile verebilirim anlattıklarım da ne kadar doğru olduğumu belki ses tonumdan anlayabilirsiniz diye.

EDIT: Konudan konuya atlamışım, satır başları pek işe yaramamış sanırım. Konu bütünlüğünü sağlayamadığım için affınıza sığınıyorum.

EDIT 2: Şikayet Var sitesine bakarsanız vatan personeli hakkında "taciz" olayına kadar tonlarca şikayet görebilirsiniz.

Son düzenleme:

Bir program tarzı bir şeyden mi baktın yoksa incelemelerden kasa uzunluğuna mı baktın?

Ne demek istediğini anlamadım konuyu açar mısın ?

@Pinkman Diğer bileşenler öldürülmemelidir mi ? Hi-Level marka o kadar da kötü değildir. Forumda kullanan birisi vardı memnundu. Tek slotla dual channel yapmasın diye tek modül seçtim ayrıca ileride yükseltebilir.

Sinerjiden alış-veriş yapmadığım için sinerji hakkında yorum yapmayacağım ama 1 yada 2 şubede başına gelen olayı tüm vatan firmasına yıkman pek hoş değil.Vatanın garanti hizmetleri bence gayet yeterli bence. Zamanında lenovo Y570 almıştım mSata problemi yaşadım garanti için gittiğimde servise gidip dönmesi 3 gün sürdü ve ellerinden geldiği kadar yardımcı oldular (Vatan Bilgisayar-Bostancı Şubesi servise götürdüğüm yer)

Şansa bak ki bende 10 ay boyunca bilgisayarımı Bostancı Vatan'a götürüp getirdim.
Siz ne zaman vermiştiniz servise?

He bu arada Vatan Bilgisayar'ı suçlamak gibi bir gayem kesinlikle yok. Şikayetçi olduğum şey baştan savma eleman alıyorlar. Deseler ki bana; "aynı sorunları yaşamayacağının garantisini veriyorum." Bilgisayarımı gidip Vatan'dan toplarım.

EDIT: @DarkBlade pardon kardeşim seninde konunu kirlettik. Bu arada 960 almanı önermem. Çoğu kullanıcı şikayetçi o karttan, çok sınırda geziyor çünkü.

Son düzenleme:
İ5 4690K alıcak ve OC yapıcaksan stok soğutucu kullanma sıvı soğutucu al. Yalnız bütçen buna yetmiyecektir onun yerine şöyle bir sistem deneyebilirsin.
Ara Toplam2.173,53 TL
Toplam KDV391,24 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.564,77 TL
[TBODY] [/TBODY]

SSD'yi çıkartıp güç kaynağını ve anakartı daha sağlam seçebilirsin bence.

Güç kaynağı yeterince iyi bence zaten +80 bronz sertifikası var gtx960 için 400 watt bile yeterli gelicektir ama işi sağlama almak için 500watt lık bir psu aldı. SSD yi çıkaradabiliriz elbet daha sonra parası olunca ekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…