GTX 960 Tabanlı Sisteme Güç Kaynağı Önerisi

Rembo

Hectopat
Merhabalar, GTX 960 tabanlı bir sistem topladım ve sisteme en uygun (hesaplı) güç kaynağını arıyorum. Bu seçmiş olduğum güç kaynağı sistem için yeterli midir? Önerilerinize açığım. Ayrıca sistemde kötü olduğunu düşündüğünüz bir parça varsa belirtmeniz benim için çok daha iyi olur.

thespfinale.png

Son düzenleyen: Moderatör:
anakartım h81m-p ve işlemcim 4590 oalrak nerdeyse aynı sistemi bende topladım, kullanğım kasam thermaltake versa 2 500w güç kaynaklı bir kasa fiyatı 250 tl f12 kanalından 432 wat veriyor yeter bence. Eğer yetmez dersen 600w lık psu lu kasasını tavsie ederim ekonomik olur.

Kaliteli bir 450w güç kaynağının yettiği sisteme, 600w biraz gereksiz olmaz mı ? Sessizlik konusunda bir şey diyemem, ama benim kullandığım Zalman 500 LX i alabilirsin.

Sanırım kararını vermişsin, iyi yönde olmuş. 450 Watt bu sisteme ucu ucuna yeterdi, herhangi bir upgrade ile karşılaşınca da sorunlar yaşayabilirdin... Verimliliği en kötü Silver olan bir PSU iyi olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı