E Eden Dust Ziyaretçi 4 Eylül 2016 #11 MyTH dedi: Sanırım sana 970 gücün de çalışan 960 vermişler güle güle kullan dostum Genişletmek için tıkla... Sisteminde problem var belli. Sürücülerini ve işletim sistemini güncelle . 30 FPS' ye düşüyorsa ciddi bir şekilde problem var. Neyse iyi forumlar.
MyTH dedi: Sanırım sana 970 gücün de çalışan 960 vermişler güle güle kullan dostum Genişletmek için tıkla... Sisteminde problem var belli. Sürücülerini ve işletim sistemini güncelle . 30 FPS' ye düşüyorsa ciddi bir şekilde problem var. Neyse iyi forumlar.
MyTH Hectopat Katılım 9 Haziran 2015 Mesajlar 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Stajyer 4 Eylül 2016 #12 Silinen üye dedi: Sisteminde problem var belli. Sürücülerini ve işletim sistemini güncelle . 30 FPS' ye düşüyorsa ciddi bir şekilde problem var. Neyse iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dikkate alacağım sanırım 800 TL vererek aldığım ekran kartının sürücülerini yüklemeyi unutmuşum ne aksilik
Silinen üye dedi: Sisteminde problem var belli. Sürücülerini ve işletim sistemini güncelle . 30 FPS' ye düşüyorsa ciddi bir şekilde problem var. Neyse iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dikkate alacağım sanırım 800 TL vererek aldığım ekran kartının sürücülerini yüklemeyi unutmuşum ne aksilik
E Eden Dust Ziyaretçi 4 Eylül 2016 #13 MyTH dedi: Teşekkürler dikkate alacağım sanırım 800 TL vererek aldığım ekran kartının sürücülerini yüklemeyi unutmuşum ne aksilik Genişletmek için tıkla... Sürücüleri unuttun demiyorum güncelle diyorum. Ne demek ben teşekkür ederim.
MyTH dedi: Teşekkürler dikkate alacağım sanırım 800 TL vererek aldığım ekran kartının sürücülerini yüklemeyi unutmuşum ne aksilik Genişletmek için tıkla... Sürücüleri unuttun demiyorum güncelle diyorum. Ne demek ben teşekkür ederim.