GTX 960 ve GTX 970 arasındaki performans farkı

Tekno bükücü

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu videolar gerçek midir ? Eğer gerçekse niye fiyat farkı yüksek ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her gördüğünüz videoyu gerçek sanmayın. Burada gerçek performans testleri var. İzleyebilirsin.

Bildiğim kadarıyla GTX 960 ile gtx 970 arasında fark var. Kendim gtx 960 kullanıyorum, MSI GTX 960 Gaming 2GB, gtx 970 haliyle daha güçlü birinde gtx 960'da 1024 cuda çekirdeği varken diğerinde 166x küsür var.
Ama GTX 980 mi GTX 970 dersen eğer bütçen yetiyorsa GTX 980 Ti daha uygun görülüyor. Ben seneye pascal mimarisinde gtx 970'in pascal sınıfındaki eşi artık GTX XXX ne olursa onu alacağım. Yardım edebildiysem sevinirim. Hatam var ise düzeltirseniz sevinirim, he bu arada ben bütçen falan dedim ya yanlış anlamayın satın alma olarak anlamakla ilgisi yok, sadece söyleyeyim dedim.@Recep Baltaş

Bildiğim kadarıyla GTX 960 ile gtx 970 arasında fark var. Kendim gtx 960 kullanıyorum, MSI GTX 960 Gaming 2GB, gtx 970 haliyle daha güçlü birinde gtx 960'da 1024 cuda çekirdeği varken diğerinde 166x küsür var.
Ama GTX 980 mi GTX 970 dersen eğer bütçen yetiyorsa GTX 980 Ti daha uygun görülüyor. Ben seneye pascal mimarisinde gtx 970'in pascal sınıfındaki eşi artık GTX XXX ne olursa onu alacağım. Yardım edebildiysem sevinirim. Hatam var ise düzeltirseniz sevinirim, he bu arada ben bütçen falan dedim ya yanlış anlamayın satın alma olarak anlamakla ilgisi yok, sadece söyleyeyim dedim.@Recep Baltaş
GTX 980 mi GTX 970 mi dersen GTX 980 Ti derken ? :D

GTX 980 mi GTX 970 mi dersen GTX 980 Ti derken ? :D
Yani şöyle gtx 970 yerine gtx 980 dersen o zaman gtx 980 ti fakat o kadar bütçe ayıramayacaksan, ayıramayacaksan Gtx 970 demek istedim.fark istiyorsan gtx 970 den gtx 980 ti şeklinde demek istedim.

GTX970 alınmalı derim. GTX980 alma, onu alacağına GTX980Ti al. GTX970 ile GTX980 arasındaki fiyat farkı bence haketmiyor o kadar farkı. Ti alırsan daha iyi olur. GTX960 ile GTX970 arasında ise tabi ki GTX970 fiyatını dibine kadar gösterir sana. :D

GTX970 alınmalı derim. GTX980 alma, onu alacağına GTX980Ti al. GTX970 ile GTX980 arasındaki fiyat farkı bence haketmiyor o kadar farkı. Ti alırsan daha iyi olur. GTX960 ile GTX970 arasında ise tabi ki GTX970 fiyatını dibine kadar gösterir sana. :D
Tavsiyeniz için teşekkür ederim bende o şekilde yapmayı düşünüyorum. Sağolun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı