GTX 960 ve i3 6098P sistem ile Hadron PSU 1 ay kullanılır mı?

SenmisinOxa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sistem.
H110M-K anakart.
2 GB GTX 960 Dual OC.
i3 6098P.
120GB HP SSD.
G.Skill 4 GB RAM.
320GB Samsung HDD.
3'De fan var kasada.
PSU olarak Hadron 600W.

Arkadaşlar merak ettiğim şey çokca kötülenen bu Hadron PSU gerçek 380W ile bu sistemi idarelik bir süre götürür mü?
Forumda çok kişi şikayet etmiş fakat sebebini yazmamışlar. Yani klasik bozulma senaryosu hakkında tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Idare etmelik birkaç ay bu PSU'yu kullanmak zorundayım. Knight Online ve CS:GO harici oyun oynamam. Arada da Photoshop vs. kullanıyorum.

Tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlardan bu PSU'da dikkat etmem gereken noktaları (yani özellikle ne durumda arıza veriyor) ve birkaç ay sonrası için bu sistemi belki bir RAM takviyesiyle düzgün götürebilecek bir PSU önerisi almak istiyorum. Diğer yazılanları kısmen okudum lütfen çözüm odaklı cevaplar yazalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığın oyunlarla vs alâkası olmaz 1 ay kullan ama "daha da birşey olmaz ya"diye kestirip atma.

Elektrik kesintilerinde bozulur. Bu sistem için 400W yetecektir fakat kaliteli bir 400W PSU 500W PSU'lar ile aynı fiyatta olduğu için FSP 500W +80 bunu öneriyorum.
Voltaj birden inip çıktığında da aynı şekilde bozulur.

Bu markanın ucuz diye klavye ve kulaklığını aldım ne yazık ki ama hiç memnun değilim. Bir de siz PSU'sunu alıyorsunuz sonuçta sisteminiz ona emanet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…