GTX 960 ve i3 6098P sistem ile Hadron PSU 1 ay kullanılır mı?

SenmisinOxa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sistem.
H110M-K anakart.
2 GB GTX 960 Dual OC.
i3 6098P.
120GB HP SSD.
G.Skill 4 GB RAM.
320GB Samsung HDD.
3'De fan var kasada.
PSU olarak Hadron 600W.

Arkadaşlar merak ettiğim şey çokca kötülenen bu Hadron PSU gerçek 380W ile bu sistemi idarelik bir süre götürür mü?
Forumda çok kişi şikayet etmiş fakat sebebini yazmamışlar. Yani klasik bozulma senaryosu hakkında tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Idare etmelik birkaç ay bu PSU'yu kullanmak zorundayım. Knight Online ve CS:GO harici oyun oynamam. Arada da Photoshop vs. kullanıyorum.

Tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlardan bu PSU'da dikkat etmem gereken noktaları (yani özellikle ne durumda arıza veriyor) ve birkaç ay sonrası için bu sistemi belki bir RAM takviyesiyle düzgün götürebilecek bir PSU önerisi almak istiyorum. Diğer yazılanları kısmen okudum lütfen çözüm odaklı cevaplar yazalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir elektrik kesintisine bakar patlaması, elektrik kesintisinden sonra patlayan hadron psu çok gördüm ve beraberinde everest psu gibi sistemine zarar vermeyebilir ama kesin bir garantisini veremem.

Hiç riske değmez. GTX 960 hala boru değil.

O PSU'yu aşağıdaki PSU ile acilen değiştirmenizi öneririm yoksa 1 aya yeni ev ve PC almak zorunda kalırsınız:

Hiç riske değmez. GTX 960 hala boru değil.

O PSU'yu aşağıdaki PSU ile acilen değiştirmenizi öneririm yoksa 1 aya yeni ev ve PC almak zorunda kalırsınız:
Sağolun.Bahsi geçen FSP markası ve ya bu marka aklımda.
Hemen değiştirilmesini belirten arkadaşlarla aynı kanaatteyim.Fakat hiç takılmaması gerektiğini de söyleyen olmuş aşırı şüphelendim.Riske atmayacağım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı