GTX 960 veya GTX 970'li Sistem Toplama

Hangi sistem geleceğe yönelik upgrade imkanı sunar ?

• Oy verenlerin toplamı
    23

Oblivion

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam arkadaşlar.
Bütçem 3000 - max 3200 olduğundan iki tür sistem topladım. GTX 960'la topladığım sistem overclock edilebilir, ve bu sistemi Haziran 15 gibi alacağım. Öte yandan GTX 970'li bir sistemde toplanabilir bu fiyata dedim ve bu iki sistem arasında kaldım.

1) Sizce i5 4460 GTX 970 ' e darboğaz yapar mı ?
2) Değiştirmemi tavsiye ettiğiniz parçalar var mı ? Varsa neler ?
3) Hangi sistem geleceğe yönelik upgrade imkanı sunar ?

Not: Monitör ve SSD yi sonra alacağım.

Yorumlarınız değerli. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Açık, net biçimde söyleyeyim, PC bileşenleri alırsan sinerji bilgisayar'dan öneririm. Hem ucuz fiyat hemde kaliteli hizmet veriyor.
2- 100 TL bile benim için önemli diyorsan al 4690K modelini, ama ileriyi düşünüyorsan kesinlikle 4460+GTX 970 öneririm.
3- Seçtiğiniz ürünler oldukça güzel.

GTX 970'li sistemi öneririm.Kesinlikle darboğaz sorunu yaşamazsınız.Ama ramleri 2x4 şeklinde alırsanız daha sağlıklı olacaktır.

Beyler hazır bu konu açılmışken söyliyeyim bende haziranın 6-7 gibi sistem toplayacağım bütçem 4800 TL.Hatalı topladığım bir şey var mı bir bakar mısınız ya da değiştirmem gereken bir parça.Bu arada yukarı da sistemi toplayan arkadaş 2. sistemi öneririm şimdiden hayırlı olsun inşallah servis yüzü görmez Bide benim monitör biraz eski 1600 x 900 çözünürlükte sadece vga çıkışlı bir monitör bütçeyi aşmasın bide annemlerin gözüne çok gözükmesin diye 2 ay sonra alıcam monitörü sizce şimdiki beni 2 ay götürür mü ? Vga dönüştürücüde herhangi bir sorun yaratır mı ? Herkese teşekkürler iyi forumlar...

Dosya Ekleri

• fgdfxgn.png
    47 KB · Görüntüleme: 321
Aynı sistemin benzeri var bende şuan Ultra'dan aşağıya düşmedim herhangi bir oyunda güzel sistem tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…