GTX 960 vs GTX 1050

exper gaming

Decapat
AliExpress'ten 370 liraya GTX 960 2 GB siparişi verdim ama bir arkadaş keşke GTX 1050 alsaydın dedi. İkinci elden fiyatlarına baktım 550 liradan başlıyor. GTX 960'ı iade edip GTX 1050 almaya değer mi? Performansları aynı mı? Bir de PUBG'de GTX 960 iş görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değmez PUBG'de Shroudun ayarlarında 85+ FPS alıyorum. Yalnız sanırım 70 TL kadar bir vergi ödeyeceksin. Satıcıya söyle üzerine düşük bir fiyat yazsın belki açmazlar sorgulamazlar ve daha düşük bir vergi ödersin.

Aldığınız GTX 960 sanırım 2 GB. 1050 ile başa baş bir ekran kartıdır. Aldığınız satıcıya ürünün fiyatını düşük girmesini söylerseniz daha az vergi verirsiniz. (Düşük ihtimal olsada yapın) Yeni vergi sistemi baya karışık ve pahalıya patlıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aliexpress'ten 370 liraya GTX 960 2 GB siparişi verdim ama bir arkadaş keşke GTX 1050 alsaydın dedi. İkinci elden fiyatlarına baktım 550 liradan başlıyor. GTX 960'ı iade edip GTX 1050 almaya değer mi? Performansları aynı mı? Bir de PUBG'de GTX 960 iş görür mü?

Vergi ödedinizmi ödediyseniz yaklaşık ne kadar ödediniz yaklaşık ne kadar ödediniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı