Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda iyi ve uygun bir ekran kartı arayışına girdim. Bu iki ekran kartı arasında kaldım şu sıralar. GTX950 ile 960 daha öncede karşılaştırılmış fakat tarihler çok eski. Şu anda Şu kartlardan:
GTX 950, GTX 960, GTX 960 4GB var ve her birinin aralarında 100'er Tl'lik bir fark var. Sizin görüşlerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda iyi ve uygun bir ekran kartı arayışına girdim. Bu iki ekran kartı arasında kaldım şu sıralar. GTX950 ile 960 daha öncede karşılaştırılmış fakat tarihler çok eski. Şu anda Şu kartlardan:
GTX 950, GTX 960, GTX 960 4GB var ve her birinin aralarında 100'er Tl'lik bir fark var. Sizin görüşlerinizi bekliyorum.
Bence Bekle, Nvidianın Pascal Mimarisi Önümüzde ki ay tanıtılması bekleniyor ve F/P diyebileceğimiz Kartlar da Temmuz-Ağustos gibi çıkacak, Elinizde İdarelik Kart varsa bekleyin Almışken yeni mimari kart alın eğer yoksa illa almam lazım diyorsan, Bütçe sıkıntın yoksa GTX 960 4GB tavsiye ederim. Bütçem Fazla Değil F/P bir şey istiyorum dersen de GTX 950
GTX 950 ile GTX960 arasında elbette çok fark var. 4GB versiyon renderlerde işe yarar. Oyunlarda ne kadar kaldırıyorsa o kadar doldurur zaten. Yani gerek yok. GTX 960 2GB gayet güzel bir ekran kartıdır.
Yeni mimariler çıktıklarında en üst seviyeleri çıkar, sonradan alt seviyeler çıkmaya başlar. Bu süre 4-5 ayı bulur. Yeni mimari çıkınca eskilerin ucuzlamasını da çok fazla beklemeyin. En fazla 100-150 TL belki. Oda çok uzun süre sonra. Çünkü önceden de böyle bir şey olmadı şimdide olmayacak.