GTX 960 vs GTX 970 Sistem Seçimi

peki bu 100me nin teknik özellik olarak farkı nedir?

beni biraz aydınlatırmısın yüksek ekran kartları kullanmadıgım için pek bilgim yok o konu hakkında

100 me edition da Mouse pad hediye ediyor, ayriyetten backplate de var ve normal 970 den biraz daha hızlı rengide yeşil siyah bu arada.

MSI GTX970 GAMING 4G ile MSI GTX 970 GAMING 100ME arasındaki fark nedir ? bu konuya bakabilirsiniz.
araştırma yaptım vede ses çok rahatsız edici ben oyle seslerden nefret ederim ilk işim kasayı tekmelemek olur kasaya bişey olursa beni oldurururler yaşatmazlar pc yüzü göremem

peki inventus vatan gibi yerlerden almak istiyorum vatana baktım vede yoktuuu inventusda oyle nerden aldın

1tb size yetecektir. Güç kaynağı ve kasayı daha kaliteli markalarla değiştirmelisiniz.

1tb size yetecektir. Güç kaynağı ve kasayı daha kaliteli markalarla değiştirmelisiniz.
kasa oldukca kaliteli sonuç olarak o.c. işlemi de yapmıyacağım için işimi görücektir. güç kaynağını da biraz araştrdım güzel yorumlar var.
Ssd ler 120 gb olarak gordum. Az degil mi
sadece işletim sisteminin çalışması için uygun gördüm. ekstra 1tb hdd düşünüyorum zaten.

Ben vatandan aldım belli bir süre sonra tekrar stoğa girer bekleyin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…