GTX 960 vs R9 380

Bütçe
1500

FazgeRR

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşım için bir PC topluyorum, 8x2 1600 MHz RAM, i3 2130 işlemci (i7 3770'e çıkaracağım), Gigabyte H61 anakart, Aerocool 500W sıfır PSU var. Bu sisteme ekran kartı olarak ikinci el GTX 960 ya da R9 380 almayı düşünüyorum. R9 380'in fiyatları biraz daha ucuz ama 960'a göre daha sıkıntılı olduğunu düşünüyorum bu yüzden kararsız kaldım, 1500 TL civarında başka ekran kartı tavsiyeleriniz olursa da yazabilirsiniz.

Merhaba, arkadaşım için bir PC topluyorum, 8x2 1600 MHz RAM, i3 2130 işlemci (i7 3770'e çıkaracağım), Gigabyte H61 anakart, Aerocool 500W sıfır PSU var. Bu sisteme ekran kartı olarak ikinci el GTX 960 ya da R9 380 almayı düşünüyorum. R9 380'in fiyatları biraz daha ucuz ama 960'a göre daha sıkıntılı olduğunu düşünüyorum bu yüzden kararsız kaldım, 1500 TL civarında başka ekran kartı tavsiyeleriniz olursa da yazabilirsiniz.

Genellikle ikinci el AMD ekran kartları R9 400 500 serisi vs fırınlama chip değişimi gibi tamirler görmüş olabiliyor o yüzden pek güvenemiyorum.

Genellikle ikinci el AMD ekran kartları R9 400 500 serisi vs fırınlama chip değişimi gibi tamirler görmüş olabiliyor o yüzden pek güvenemiyorum.
Bende ondan dolayı kararsız kaldım zaten yoksa r9 380 alacaktım :)

Bu rx 400 500 serisi kartlara hiç güvenemiyorum, kendim rx 570 kullanıyorum zamanında sıfır almıştım fakat 2. elleri çok riskli diye söyleniyor miningten dolayı. Birde sahibinden param güvende sistemi güvenli midir?

Alınır mı ki bunlar, mining yapılmış sorunlu kartlar olmasın?

Adamlardan test isteyin vermesi gereken FPS'den daha düşük FPS verirse almayın.
Açıkçası reballing yapılmış olmasından ve elektronik aksamın zarar görme aşamasında olmasından korkuyorum, ekran kartını param güvende ile alırsam ve bir sorun çıkarsa kesin iade edebiliyor muyum?

Açıkçası reballing yapılmış olmasından ve elektronik aksamın zarar görme aşamasında olmasından korkuyorum, ekran kartını Param Güvende ile alırsam ve bir sorun çıkarsa kesin iade edebiliyor muyum?

Bazıları Param Güvende ile işlemci, ekran kartı vs. satın alıp bozup sonra ürün bana böyle geldi deyip iade ediyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı