GTX 960 vs R9 380X

Ultra ayarlarda akıcı şekilde oynamaktan bahsettim. Yoksa bahsettiğin çözünürlüktede oynatıyor ama bu sefer grafik ayarlarını düşürmen gerekecek.
Anladım hocam. Ultra bizi aşar o yüzden genelde high ayarları referans alıyorum ben.

Kesinlikle R9 380X'i tercih etmelisin.GTX 960 4GB 128Bit yaklaşık 1000 TL.R9 380X performans ve fiyat konusunda GTX 960'dan daha iyi.

Son düzenleme:
R9 380X. Daha yeni bir kart MSI ve Asus modelleri en geç 2-3 haftaya çıkar. Biraz daha koyarsanız GTX 970 alabilirsiniz çok daha iyi olur.

Eğer Technopath'ın dediği gibi gtx 960ti çıkar ise tabii ki de cevap belli fakat şuan r9 380x.

Gtx 960ti anladığıma göre gtx 970m in aynısı olacak.

Bu sanaltech sitesi güvenilir mi arkadaşlar ? Vatanda sapphire 380x 970 tl, bu sanaltech de gigabyte 380x 870 tl. Eğer güvenilir bir site ise buradan alayım, hem sapphire olduğu için şüpheliydim karttan hemde gigabyte olanı 100 tl ucuza alıcaz daha ne olsun. Performans farkları var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…