Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.423 Makaleler 9 Çözümler 12 3 Haziran 2015 #21 Silinen üye dedi: 300 serisi şu an olmadığı için peh değil. Genişletmek için tıkla... Şimdilik Wystari dedi: Ben biraz dövize bağlı gibiyim. Şu seçimler bitsinde bakacağız duruma göre. Peki GTX970 vs R9 290 gibi bir soru sorsam?.. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle 970.
Silinen üye dedi: 300 serisi şu an olmadığı için peh değil. Genişletmek için tıkla... Şimdilik Wystari dedi: Ben biraz dövize bağlı gibiyim. Şu seçimler bitsinde bakacağız duruma göre. Peki GTX970 vs R9 290 gibi bir soru sorsam?.. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle 970.
Michael Scofield Hectopat Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 513 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #22 Wystari dedi: Ben biraz dövize bağlı gibiyim. Şu seçimler bitsinde bakacağız duruma göre. Peki GTX970 vs R9 290 gibi bir soru sorsam?.. Genişletmek için tıkla... Tartışmaya açık bir konu değil, GTX970 daha iyi bir ekran kartıdır.
Wystari dedi: Ben biraz dövize bağlı gibiyim. Şu seçimler bitsinde bakacağız duruma göre. Peki GTX970 vs R9 290 gibi bir soru sorsam?.. Genişletmek için tıkla... Tartışmaya açık bir konu değil, GTX970 daha iyi bir ekran kartıdır.
Mehmet Emre BOŞÇA Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 1.081 Makaleler 17 Çözümler 1 Yer İskenderun / Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #23 Size şu şekilde gaming 4g modelinin performanslarını göstereyim GTA 5 için. Bunlara bakarak kararınızı verebilirsiniz. Bütçeniz kısıtlıysa eğer en az 1 yıl sizi rahatlıkla idare edebilecek bir karttır. Alternatif olarak R9 280x de düşünebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Size şu şekilde gaming 4g modelinin performanslarını göstereyim GTA 5 için. Bunlara bakarak kararınızı verebilirsiniz. Bütçeniz kısıtlıysa eğer en az 1 yıl sizi rahatlıkla idare edebilecek bir karttır. Alternatif olarak R9 280x de düşünebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et