Çözüldü GTX 960'ı VGA Monitörde Kullanmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ibrahim1907

Hectopat
Daha fazla  
Herkese kolay gelsin. Dün GTX 960 içeren bir sistem sipariş etmiştim. Fakat monitör istemedim. Bendeki eski, bildiğimiz LCD monitör. Mavi kablo yanları vidalı olan VGA kablolu. 75 Hz'de çalışıyor diye gerek görmedim. Fakat dönüştürücü almam gerekiyor mu? Alırsam herhangi bir FPS düşüklüğü yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
VGA'nın devri bitti. Dönüştürücüler her zaman düzgün çalışmayabiliyor. Çoğu zaman dönüştürücü kullanmaktan kaçınmak daha mantıklı oluyor. Kullansanız hiç sorun olmayabilir bile, ama kuvvetle muhtemel sorun yaşayacaksınız. En yakın zamanda HDMI destekli biraz kaliteli bir monitör almanızda fayda var. 600-700 lira gözden çıkarabilirseniz gayet güzel monitör alabilirsiniz. İkinci el almadığınız sürece en az 450-500 civarı harcayacağınız kesin.

Eğer girişiniz VGA ise ekran kartından yararlanmak için bir dönüştürücüye ihtiyacınız var. Ekran kartının yanında çıkan bir aparat MSI GTX 960 4G modelinde çıkmıştı. Arkadaşın dediği gibi yakın bir zamanda HDMI destekli bir monitör almalısınız. Bu sizi biraz idare edecektir. Dalgalanma sorunları dönüştürücü yüzünden de meydana geliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı