GTX 960M 5 yıl oyun kaldırır mı?

Tolga Gürbüz

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce 4 GB GTX 960m önümüzdeki 5 yıl içinde çıkan oyunları medium ayarlarda ya da high ayarlarda 30 FPS altına düşmeden kaldırır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Medium 30fps alır muhtemelen. Ama oyun sektöründe büyük bir patlama bekleniyor. Yani garanti veremem. Pascal kartları bekle eğer notebook alacaksan.

Pascal kartları nedir kardeşim?
Afedersin dostum açıklamadığım için. Nvidia nın yeni mimarisi, bu mimariye sahip kartlar yaza doğru çıkacak. Yani gtx 1000 serisi kartlar. Oyun piyasasında beklenen bu büyük patlamaya paralel olarak nvidia nın da bu kartları iyi geliştireceği düşündesindeyim.

Estağfurullah, sadece merak ettim keşke gülücük koysaydım sonuna Her neyse bilgin için çok sağol, bende beklemeye geçiyim o zaman belki o zamana kadar dolar da biraz düşer.

Arkadaşlar çok teşekkürler cevaplar için öncelikle ekranı 15.6 inc olacak yani 720p açsam yeter medium ayarlarda 5 yıl kaldırırmı? Bu kadar çok soruyorum kusurabakmayın maddi olarak çok pahalı laptoplar bide bir kere alalım 5 yıl gitsin diye söylüyorum.

Oyunları açmasına açar muhtemelen ama oynanabilirliği ne seviye olur, bilemem.

Açar da 5 yıl yüksek ayarlarda değil.

5 yıl sonrası için konuşmak çok doğru olmaz ama benim laptobum var ve şuan 4.5 senelik şuan gta 5 olabilecek tüm ayarlar en az iken(1366x768 çözünürlükte) 30 40 fps veriyor. gt540m ekran kartı var. Şimdi sende 960m alacaksın 5 yıl sonra ne olur bilemediğimizden şimdi high kaldırır oynarsın demek yanlış fakat beni baz alırsak sende 5 sene sonraki oyunları oynarsın fakat hangi ayarlar olur onu bilemiyorum.Birde şunu unutma şuan 980m bile alsan 5 sene sonra eskimiş olacak yani teknolojide ömürlük kavramı yanlış veya çok uzun kullanırım mantığı. Bi ürünü aldığında tabiki 5 sene kullanmalısın sonuçta belli miktar para veriyorsun bütçene göre ama en son model ekran kartlı masaüstü bile toplasan 5 sene sonra belli seviyede kayıp illaki olacak yeni teknolojiyle. Bundan dolayı sen bütçene göre bir ürün al sonra ürünün keyfine bak 5 sene sonrasına takılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…