GTX 960M gözükmüyor

ayktgnhn

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar,

Bu tarzda sorun yaşayan bir çok kullanıcı var ve konuyla ilgili de birçok yazı bulunmakta. Ancak bunlara ek olarak daha güncel bir yazı olması isteğiyle sizlere sormak istedim. Son birkaç gündür ara ara oyunda takılmalar yaşıyordum hatta bir tanesinde ekran aniden dondu ve oyunu kapatmak zorunda kaldım başta oyunla alakalı bir olduğunu düşünüp üzerine çok fazla düşünmedim ve oyunu tekrar açıp oynamaya devam ettim. Bugün itibariyle ise aygıt yöneticisine baktığımda ekran kartı silik şekilde yer almakta. Durumla alakalı ekran görüntülerini paylaşacağım. İnternetten yeniden güncel yazılım indirmek istesem de sistemde ekran kartı göremediği için kuramadı. Aynı şekilde geforce uygulaması üzerinden de yüklemeye çalıştım ancak etkili bir sonuca varamadım. Sanıyorum ekran kartı çöp oldu ama bir umut belki yazılımsal olabilir diye sizlere sormak istedim.

Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür eder, hepinize sağlıklı günler dilerim.
Sistem:
  • Lenovo Y700-15ISK
  • Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz
  • NVIDIA 960M

1649699305954.png
1649699335460.png
1649699385799.png

1649699588587.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi Sosyal'ler,

Bu tarzda sorun yaşayan birçok kullanıcı var ve konuyla ilgili de birçok yazı bulunmakta. Ancak bunlara ek olarak daha güncel bir yazı olması isteğiyle sizlere sormak istedim. Son birkaç gündür ara ara oyunda takılmalar yaşıyordum hatta bir tanesinde ekran aniden dondu ve oyunu kapatmak zorunda kaldım başta oyunla alakalı bir olduğunu düşünüp üzerine çok fazla düşünmedim ve oyunu tekrar açıp oynamaya devam ettim. Bugün itibarıyla ise aygıt yöneticisine baktığımda ekran kartı silik şekilde yer almakta. Durumla alakalı ekran görüntülerini paylaşacağım. İnternetten yeniden güncel yazılım indirmek istesem de sistemde ekran kartı göremediği için kuramadı. Aynı şekilde GeForce uygulaması üzerinden de yüklemeye çalıştım ancak etkili bir sonuca varamadım. Sanıyorum ekran kartı çöp oldu ama bir umut belki yazılımsal olabilir diye sizlere sormak istedim.

Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür eder, hepinize sağlıklı günler dilerim.
Sistem:
  • Lenovo Y700-15ISK
  • NVIDIA 960M

Eki Görüntüle 1356598Eki Görüntüle 1356599Eki Görüntüle 1356601

Eki Görüntüle 1356607

Ekran kartı lehimi sökülmüş olabilir. Zorunlu tamire gidecekseniz.

Herkese iyi Sosyal'ler,

Bu tarzda sorun yaşayan birçok kullanıcı var ve konuyla ilgili de birçok yazı bulunmakta. Ancak bunlara ek olarak daha güncel bir yazı olması isteğiyle sizlere sormak istedim. Son birkaç gündür ara ara oyunda takılmalar yaşıyordum hatta bir tanesinde ekran aniden dondu ve oyunu kapatmak zorunda kaldım başta oyunla alakalı bir olduğunu düşünüp üzerine çok fazla düşünmedim ve oyunu tekrar açıp oynamaya devam ettim. Bugün itibarıyla ise aygıt yöneticisine baktığımda ekran kartı silik şekilde yer almakta. Durumla alakalı ekran görüntülerini paylaşacağım. İnternetten yeniden güncel yazılım indirmek istesem de sistemde ekran kartı göremediği için kuramadı. Aynı şekilde GeForce uygulaması üzerinden de yüklemeye çalıştım ancak etkili bir sonuca varamadım. Sanıyorum ekran kartı çöp oldu ama bir umut belki yazılımsal olabilir diye sizlere sormak istedim.

Sistem:
  • Lenovo Y700-15ISK
  • NVIDIA 960M

Eki Görüntüle 1356598Eki Görüntüle 1356599Eki Görüntüle 1356601

Eki Görüntüle 1356607

İlk olarak DDU kullanarak NVIDIA driverlarını silin. Sonra temiz kurulum yapmayı deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı