GTX 960M Minecraft performans sorunu

Mockingbird09

Kilopat
Daha fazla  
Eskiden Minecraft oynadığım zaman genelde 60 ile 80 arası FPS alıyordum. Bugün nedense oyuna girdiğimde FPS 13'tü. Nvidia GeForce Experience'deki FPS sayacını açtığımda 0, bazen de 1'i gösteriyordu. Ama nedense Intel'in entegre grafik işlemcisiyle girdiğimde 50 FPS alıyorum. Başka oyunlara girdiğimde (GTA 5) 60 ile 70 fps alıyorum eskisi gibi. Oyunu ve grafik kartı sürücüsünü yeniden temiz bir şekilde kurdum. Maalesef FPS yine düşük. Yardım ederseniz sevinirim :)

• Ekran kartı: GTX 960M
  • İşlemci: i7 6700HQ 2.6 GHz
  • RAM: 16 GB 2400 MHz
  • SSD: yok

Arkadaşlar bir şey keşfetim. HDMI bağlantısıyla TV bağladığımda leptopu yine eskisi gibi yüksek alıyorum nedense leptopun kendi ekranında düşük performans almaya devam ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Öncelikle bütün Technopat üyelerine selamlar. Yaşadığın sorunla normalde televizyonda düşük fps alman gerekirken sende tam tersi oluyor :). Bilgisayarına format atıp Windows 10 pro 64 bit kurup driversleri güncel bir şekilde yüklersen Laptop monitöründe de iyi bir fps alabilirsiniz.

Öncelikle bütün Technopat üyelerine selamlar. Yaşadığın sorunla normalde televizyonda düşük fps alman gerekirken sende tam tersi oluyor :). Bilgisayarına format atıp Windows 10 pro 64 bit kurup driversleri güncel bir şekilde yüklersen Laptop monitöründe de iyi bir fps alabilirsiniz.

Merhaba, ben bilgisayaramı daha yeni aldığım için format atarsam garanti dışı olabilir ama leptopun markasının sunduğu HP Recovery Media Creation sayesinde fabrika ayarlarına defalarca geri döndürdüm buna rağmen yine düşük FPS ve diğer oyunlarda dediğiniz gibi 2 . ekranda daha düşük fbs alıyorum nedense Minecraft'a FPS alamıyorum yazılımsal olabilir bence. Şu anda grafik yazılımını hem denetim masasından hemde aygıt yöneticisinden siliyorum sonra tekrar yükleyeceğim. :)

Yeniden merhaba, denetim masasından ve aygıt yöneticisinden sildim ve yeniden başlattım ve sonra tabi ki Windows aygıtı yükledi kendi ama ben grafik yazılımı vb. yüklemedim bi oynu açayım dedim düzeldi , FPS 100'lerde geziyor .Şimdi ise NVIDA kendi sitesinden yazılımlarını indircem.

Ne yazık ki yine olmadı.Grafik yazılımını yükledim bir şey olmadı ama GeForce Experience kurduktan sonra eskisi gibi oldu.Ama GeForce Experience sildiğimde düzeliyor.

Son düzenleme:
sizdeki model ne bende hp kullaniyorum gtx 960m 16 gb ram i7 6700hq 300-400 fps arasi badlionda aliyorum oyun ayarlarinizi kontrol edin derim

sizdeki model ne bende hp kullaniyorum gtx 960m 16 gb ram i7 6700hq 300-400 fps arasi badlionda aliyorum oyun ayarlarinizi kontrol edin derim
Merhaba sorunum yaklaşık 2 hafta önce çözüldü.GeForce Experience güncelleme geldi yüklediğimde sorunum düzelmişti .Saolun ilginiz için:D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı