Çözüldü GTX 960M sistem Resident Evil kaldırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram
Elimde GTX 960M 4 GB ekran kartlı i7-6700HQ işlemcili 16 GB RAM'e sahip laptop var. Resident Evil 3 remake ve 4 remake kaldırır mı?

3 remake kaldırabilir. Bendeki R5 330 kart ile 50FPS oynamıştım. Ama 4 için bir şey diyemeyeceğim. Bir ara LowSpecExperience uygulamasını anlatmıştım. Profilimdeki blog tarafında olması lazım. O uygulamanın işine yarayacağından eminim.

Son düzenleme:

Hocam peki korkunç mu daha önce hiç korku oyunu oynamadımda.

Hocam peki korkunç mu daha önce hiç korku oyunu oynamadımda.

Korku demeyelimde gerilim tarzı diyelim. Hikayesi on numara bana göre ikisinin de. 4 remake oynamadan önce 2 remake oynamanı tavsiye ederim. Hikayede az da olsa bağlantılar var. 3 remake onlardan bağımsız.

Korku demeyelimde gerilim tarzı diyelim. Hikayesi on numara bana göre ikisinin de. 4 remake oynamadan önce 2 remake oynamanı tavsiye ederim. Hikayede az da olsa bağlantılar var. 3 remake onlardan bağımsız.

Bende orijinal 2 remake, 4(2005), biohazard, village var önce 2 remake bitirip sonra 3 ve 4 remake korsandan bitirip en son orijinal biohazard ve village oynayacağım bu sıralamada problem yok değil mi?

Aynen hocam "Village" 7'nin devamı zaten. Öbürlerinin sıralaması şu şekilde.
-2 remake
-3 remake(aynı haritada geçiyor fakat bağımsız hikaye)
-4 Remake
Hem 2005 hem de Remake oynayacaksan 2005 versiyonunu istersen es geç aynı hikayeyi içeriyor. Oynanış daha iyi Remake'de tabii ki.

Yok hocam 2005 orijinal var ama oynamayacağım remake 4'ü korsandan ve kötü bilgisayardan oynayacağım bir tek. Onun dışındakiler orijinal ve yeni PC'den oynayacağım zaten virüs girmesini göze alamam.

Yok hocam 2005 orijinal var ama oynamayacağım remake 4'ü korsandan ve kötü bilgisayardan oynayacağım bir tek. Onun dışındakiler orijinal ve yeni PC'den oynayacağım zaten virüs girmesini göze alamam.

İyi oyunlar hocam. Yerinizde olsam Leon ile başlardım 2. oyunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…