Excalibur laptop öneren tek insansınız hocam Acer, Lenovo, ASUS dışında bu bir mucize hocam dalga geçmiyorum cidden marka fanı insan görmemek beni mutlu ediyor.
Excalibur laptop öneren tek insansınız hocam Acer, Lenovo, ASUS dışında bu bir mucize hocam dalga geçmiyorum cidden marka fanı insan görmemek beni mutlu ediyor.
VOK-TARGET/AMD RYZEN 5 3600/EVGA GeForce RTX 3060 XC GAMING 12GB/16GB DDR4/512GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VOK-TARGET ITOPYA'da.
VOK-TARGET/AMD RYZEN 5 3600/EVGA GeForce RTX 3060 XC GAMING 12GB/16GB DDR4/512GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VOK-TARGET ITOPYA'da.
Hocam sizin dediğinizi SS aldım bunu başka konularda önerin yok Monster, Excalibur alınmaz anca ya ASUS, Acer, Lenovo alınır diyen average fanlar var hep.
Çok fazla sorun yaşayan insan var genelde önermememizin sebebi var.
Monster'ların hepsi alınmaz değil ama Abra'lar kötü. V22.1 mesela iyi bir model alınabilir.
Attığınız Excalibur'un eksi yanlarına bakalım.
-Ekranı kötü yüzde 45 düşük bir değer 250 NIT de düşük bir parlaklık.
-RAM'ler tek kanal geliyor (Çözüldü: Casper Excalibur G900 düşük FPS veriyor)
-4 Cell 56Wh batarya
-Koydukları SSD diğer üreticilerin koyduğu SSD'lerden düşük değerlere sahip.