das kapital
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- 16 GB
- SSD veya HDD modeli
- 1 TB
- Ekran kartı
- Nvdia GeForce GTX 960M
- İşlemci
- i7 6700HQ
Öncelikle merhabalar, bilgisayara format attıktan sonra ekran karı driverini kurduktan sonra oynadığım oyun olan LoL'ü grafik ayarlarından yüksek performansa aldımki daha çok fps alabileyim. Fakat maça gireceğim zaman sarı ünlem şeklinde 'Grafik Aygıtı Başlatılamadı' diye hata aldım. Yüksek performanstan, Düşük performansa yani intel grafikine çektiğimde ise sorun olmadan açıldı ama daha düşük fps alıyordum. Ardından Geforce Experince a girmeye çalıştım ama nafile Error code: 0x0003 diye bir hata alıyorum. bilgisaarı tekrar başlatıp deneyin diyor ama yinede çözülmüyor. Yanlış driveri yüklemiş olabilirm diye tekrar yükledim, ddu ile kaldırıp takrar yükledim çözülmedi fakat bilgisayarımın kendi sitesinden 2018 yılındaki çıkan nvdia driverı yüklediğimde ise Oyuna girerken 'Grafik Aygıtı Başlatılamadı' hatası almıyorum ve Geforce Experince yinede açılmıyor. Az biraz bu şekilde işimi görsede eski bir sürücü kullanmak istemiyorum ayrıca formatlamadan önce kullanırken böle bir sorun yoktu. Ekran görüntüsü gerekirse atarım, şimdiden teşekkürler.
Bilgisaya Özellikleri
Bilgisaya Özellikleri