GTX 960M Yerine GTX 1060 Laptopları Beklemek

ibrahimkoc1907

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bu ay bilgisayar almayı düşünüyordum. Bütçem maksimum 4200 TL. GTX 960M ekran kartlı notebooklara bakıyordum. Fakat bir tanıdığım: "960M yerine 1060'ı beklemelisin, 6 ay içerisinde 960M stokları bitince o fiyatlara 1060 bulunur." dedi. Sizce ne kadar doğru? Beklemeye değer mi? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı durumdayım GTX960M li bir bilgisayar alacaktım fakat GTX 1050 ve 1040 versiyonlarını beklemem yararıma olacağı söylendi. Mühendislik okuyacağım için en kısa sürede almam gerek. Sizce beklemeli miyim? Beklersemde tahmini olarak ne kadar beklerim?

GTX 1050 ve GTX 1040 daha PC'ye çıkmamışken, laptoplara gelmesi bayağı uzun sürer. Beklerim derseniz, bekleyin. Fakat sabrınız yok ise GTX 960'lı laptoplardan birini alabilirsiniz.

Beklemek bende isterim ama mühendislik okuyacağım için en kısa sürede almam şart. Büyük ihtimalle GTX950 veya 960 olan bir laptop alacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı