GTX 970 144 Hz'de kasma hissi

desarter95

Decapat
  • GTX 970
  • 16 GB RAM
  • i5 4690K
  • 120 GB SSD
  • 1 TB HDD
Son 2-3 haftadır oyunlarda kasma hissi veriyor. Düşey senkronizasyon açık, 144 FPS aldığım oyunda dahi kasma oluyor. O 144 Hz hissi var fakat mouseu çevirince kasıyor gibi gözüküyor ama değerler bunun tam tersi yönünde. GPU ve CPU sıcaklıkları 55-60 derece arasında, W10 orijinal format atıldı, temizletildi. Diskleri ve RAM'i test ettim, performans moduna aldım lakin bir türlü bu durum geçmiyor. Yardımcı olun lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda sabit 150 üstü fps alıyor musun? Alıyorsan mesela Cs Go gibi bir oyunda başlatma seçeneklerine -freq 144 yazmazsan 144 kare görüntü alamazsın. Başlatma seçenekleriyle ilgili bir sıkıntı olabilir mi?
Monitör hertz testini internetten yapabilirsin..

Oynadığım oyunlarda rahat 150 170 arası alıyorum ve fazla oynamıyor. 144 HZ kalitesini almak için düşey senkronizasyon kullanın diyenler oldu .Monitörüm ASUS VG248QE
Sorunu çözdüm galiba Nvidia nın son güncellemeleri sıkıntılı. Kurulu olan güncel driver ı DDU programı ile kaldırdım ve ağustos ayındaki driver ı indirip denedim ve şuan çok daha iyi .
Eski driverı yükleyip denedim birkaç oyun gayet iyiydi sonra yine eski haline geldi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…