GTX 970 3. Monitörde Hz Sorunu

Kifune

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bugün evde boşa çıkan bir televizyonu sistemime dahil ettim. Sorunum ise şimdi sistem hakkında ufak bir özet geçeyim: I7 6600K ve MSI H170 Gaming M3 üstüne kurulmuş MSI GTX 970 4G ekran kartına sahip bir sistemim var. Şimdi ben LG den 1080p bir monitörü ana ekranım olarak kullanıyorum ve 2007'den kalma bir Casper monitörü de 2.cil ekran olarak kullanıyordum. Bugün Display port to VGA dönüştürücü aldım ve Beko 66 401b modelli televizyonu bağladım. Sıkıntı şu ki ekranın özgün çözünürlüğünde yada DSR çözünürlüklerde görüntü alamıyorum. Limit dışı hatası alıyorum. Sadece 1024x768 de 60Hz ayarlanıyor. 70-75Hz Üst çözünürlüklerde tek seçeneğim olarak gösteriyor Nvidia paneli. Bu özgün çözünürlüğü 60Hz olarak ayarlama şansım var mıdır?
  • Ana ekran LG HD HDMI ile bağlı
  • İkincil Casper 1600x900 DVI VGA ile bağlı
  • Üçüncül Beko Display port to VGA ile bağlı
Şimdiden teşekkürler.
Edit: Aktif dönüştürücü kullanıyorum.

Ayrıca monitörleri çıkartıp Beko televizyona bağlayınca yine aynı sorunu yaşıyorum. Display port Vga adaptörü sağlam.

Edit 2: Televizyon 2 gün önce servise gidip geldi kondansatörleri değişti sanırım. Bundan kaynaklanan bir problem olabilir mi ?

Son düzenleme:
Beko 66 401b modeli hakkında bir bilgi bulamadım, sana sorayım. Öncelikle bu TV 1080pP çözünürlüğe sahip bir panel bulunduruyor mu? Bulunduruyorsa kullandığın veriyolu - bağlantıyı sağladığın giriş çıkışlar ön plana çıkıyor. Aktif dönüştürücüler anlamında sorun yaşayan çok kişiye şahit olduk, iş gereği kullandığımız aktif dönüştürücülerin yarısından fazlası bizde de tırt çıkıyor tabiri caiz ise :)

Sen önce şu Beko marka TV'yi analog destekliyorsa analog, dijital destekliyorsa dijital arabirim ile tek kablo halinde sisteme bağlar mısın? 1080P 60HZ sunuyor mu sorunsuz olarak, önce bunu görelim.
Ona göre kablolar darboğaz yaratıyor diyebileyim.

Beko 66 401b modeli hakkında bir bilgi bulamadım, sana sorayım. Öncelikle bu TV 1080pP çözünürlüğe sahip bir panel bulunduruyor mu? Bulunduruyorsa kullandığın veriyolu - bağlantıyı sağladığın giriş çıkışlar ön plana çıkıyor. Aktif dönüştürücüler anlamında sorun yaşayan çok kişiye şahit olduk, iş gereği kullandığımız aktif dönüştürücülerin yarısından fazlası bizde de tırt çıkıyor tabiri caiz ise :)

Sen önce şu Beko marka TV'yi analog destekliyorsa analog, dijital destekliyorsa dijital arabirim ile tek kablo halinde sisteme bağlar mısın? 1080P 60HZ sunuyor mu sorunsuz olarak, önce bunu görelim.
Ona göre kablolar darboğaz yaratıyor diyebileyim.
Televizyonun paneli 1280x1024 çözünürlüğünde biraz eski bir televizyon ve bilgisayardan tek görüntü çıkışı olarak hdmi ile televizyona bağladığımda da 1024x768 üstüne çıkamıyorum. 60hz geçtiği anda limit dışı hatası alıyorum. VGA ile de aynı şekilde.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı