Merhabalar, bugün evde boşa çıkan bir televizyonu sistemime dahil ettim. Sorunum ise şimdi sistem hakkında ufak bir özet geçeyim: I7 6600K ve MSI H170 Gaming M3 üstüne kurulmuş MSI GTX 970 4G ekran kartına sahip bir sistemim var. Şimdi ben LG den 1080p bir monitörü ana ekranım olarak kullanıyorum ve 2007'den kalma bir Casper monitörü de 2.cil ekran olarak kullanıyordum. Bugün Display port to VGA dönüştürücü aldım ve Beko 66 401b modelli televizyonu bağladım. Sıkıntı şu ki ekranın özgün çözünürlüğünde yada DSR çözünürlüklerde görüntü alamıyorum. Limit dışı hatası alıyorum. Sadece 1024x768 de 60Hz ayarlanıyor. 70-75Hz Üst çözünürlüklerde tek seçeneğim olarak gösteriyor Nvidia paneli. Bu özgün çözünürlüğü 60Hz olarak ayarlama şansım var mıdır?
Edit: Aktif dönüştürücü kullanıyorum.
Ayrıca monitörleri çıkartıp Beko televizyona bağlayınca yine aynı sorunu yaşıyorum. Display port Vga adaptörü sağlam.
Edit 2: Televizyon 2 gün önce servise gidip geldi kondansatörleri değişti sanırım. Bundan kaynaklanan bir problem olabilir mi ?
- Ana ekran LG HD HDMI ile bağlı
- İkincil Casper 1600x900 DVI VGA ile bağlı
- Üçüncül Beko Display port to VGA ile bağlı
Edit: Aktif dönüştürücü kullanıyorum.
Ayrıca monitörleri çıkartıp Beko televizyona bağlayınca yine aynı sorunu yaşıyorum. Display port Vga adaptörü sağlam.
Edit 2: Televizyon 2 gün önce servise gidip geldi kondansatörleri değişti sanırım. Bundan kaynaklanan bir problem olabilir mi ?
Son düzenleme: