Daha fazla
Merhaba arkadaşlar elimde 5 aylık Vatan Bilgisayar garantili MSI GTX 970 4G modeli var. Ekran kartı performans olarak muhteşem. Fakat CW sorunu video kayıtlarımda arka planda ses olarak yansımakta ve bir YouTube kanalım olduğundan bu durumdan fazlasıyla rahatsızım. MSI bu durumda iade kabul ediyor ya da değişim.
YouTuber olduğum için yani kendi çapımda.
10-20 FPS önemi var çünkü video çekerken en az 10-15 FPS kayıp yaşıyorum bu da haliyle en yüksek ayarlarda 60 FPS altına düşmesi demek. Bu da rahatsız ediyor beni.
Gelelim konumuza GTX 970 4G değişim yaptırınca son üretimlerde CW sesi baya bir az. Fakat yine de var. Özellikle bu nedenden ve GTX 970'in, GTX 780 Ti gerisinde kalmasından dolayı da GTX 980 alasım var.
Aşağıda videoda gayet bir FPS farkını gördüm GTX 980 ve GTX 970 arasında.
Aslında gönlümde GTX 980 Ti var fakat 1080P monitör sahibiyim ve GTX 980 Ti yazık olur düşüncesindeyim.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Sistemim:
AMD ekran kartı öneri yapmayın lütfen. GTX 980 de sorun yaşarsam onu da iade edip AMD alacağım zaten.
YouTuber olduğum için yani kendi çapımda.
Gelelim konumuza GTX 970 4G değişim yaptırınca son üretimlerde CW sesi baya bir az. Fakat yine de var. Özellikle bu nedenden ve GTX 970'in, GTX 780 Ti gerisinde kalmasından dolayı da GTX 980 alasım var.
Aşağıda videoda gayet bir FPS farkını gördüm GTX 980 ve GTX 970 arasında.
Aslında gönlümde GTX 980 Ti var fakat 1080P monitör sahibiyim ve GTX 980 Ti yazık olur düşüncesindeyim.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Sistemim:
AMD ekran kartı öneri yapmayın lütfen. GTX 980 de sorun yaşarsam onu da iade edip AMD alacağım zaten.
Son düzenleme: