S Sefkan Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #11 Yunus Emre Gürbüz dedi: Piyasayı takip etmek lazım, 2-3 hafta önce 750 liraya temiz GTX 970 satıldığını hatırlıyorum, ben de GTX 980 aldım 1000 liraya yaklaşık 2 ay kadar önce ve sorunsuz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Adamın biri 700'e satıyorda aynı adam 1 ilanı daha var yine 970 ama farklı modeli miningci olabilir mi acaba?
Yunus Emre Gürbüz dedi: Piyasayı takip etmek lazım, 2-3 hafta önce 750 liraya temiz GTX 970 satıldığını hatırlıyorum, ben de GTX 980 aldım 1000 liraya yaklaşık 2 ay kadar önce ve sorunsuz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Adamın biri 700'e satıyorda aynı adam 1 ilanı daha var yine 970 ama farklı modeli miningci olabilir mi acaba?
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.577 Makaleler 1 Çözümler 19 30 Ocak 2021 #12 Sefkan dedi: Adamın biri 700'e satıyorda aynı adam 1 ilanı daha var yine 970 ama farklı modeli miningci olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Her şey olabilir, sonuçta ikinci el parça alıyorsunuz fakat DH Forum üzerinden almanızı öneririm.
Sefkan dedi: Adamın biri 700'e satıyorda aynı adam 1 ilanı daha var yine 970 ama farklı modeli miningci olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Her şey olabilir, sonuçta ikinci el parça alıyorsunuz fakat DH Forum üzerinden almanızı öneririm.
S Sefkan Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #13 Yunus Emre Gürbüz dedi: Her şey olabilir, sonuçta ikinci el parça alıyorsunuz fakat DH Forum üzerinden almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Dh forumdan nasl alacağım?
Yunus Emre Gürbüz dedi: Her şey olabilir, sonuçta ikinci el parça alıyorsunuz fakat DH Forum üzerinden almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Dh forumdan nasl alacağım?
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.577 Makaleler 1 Çözümler 19 30 Ocak 2021 #14 Sefkan dedi: Dh forumdan nasl alacağım? Genişletmek için tıkla... Orada satış bölümü var, satıcıyla irtibat kuracaksın, referansının çok olmasına dikkat et, onlar çok büyük oranla güvenilir oluyorlar.
Sefkan dedi: Dh forumdan nasl alacağım? Genişletmek için tıkla... Orada satış bölümü var, satıcıyla irtibat kuracaksın, referansının çok olmasına dikkat et, onlar çok büyük oranla güvenilir oluyorlar.