Azmich Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 1.220 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog Profil Kapağı 1524498912 2 Temmuz 2016 #11 Nameless44 dedi: Tahminimce orda yaşadığınız şey darboğaz değil oyunun fps kilididir. Kaç fpsde ne kadar gpu cpu kullanıyor. sınırı yükseltmek için '' Fps max 200'' komutunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam zaten 15 yıllık cs oyuncusuyum biliyorum fps komutlarını. Maalesef fps kilidi değil durum
Nameless44 dedi: Tahminimce orda yaşadığınız şey darboğaz değil oyunun fps kilididir. Kaç fpsde ne kadar gpu cpu kullanıyor. sınırı yükseltmek için '' Fps max 200'' komutunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam zaten 15 yıllık cs oyuncusuyum biliyorum fps komutlarını. Maalesef fps kilidi değil durum
Nameless44 Megapat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 579 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2016 #12 Azmich dedi: Yok hocam zaten 15 yıllık cs oyuncusuyum biliyorum fps komutlarını. Maalesef fps kilidi değil durum Genişletmek için tıkla... Tam olarak kaç fps alıyorsunuz birde oyun sırasındaki cpu gpu ram disk kullanım miktarlarını atarsanız daha iyi olur.
Azmich dedi: Yok hocam zaten 15 yıllık cs oyuncusuyum biliyorum fps komutlarını. Maalesef fps kilidi değil durum Genişletmek için tıkla... Tam olarak kaç fps alıyorsunuz birde oyun sırasındaki cpu gpu ram disk kullanım miktarlarını atarsanız daha iyi olur.
Azmich Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 1.220 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog Profil Kapağı 1524498912 2 Temmuz 2016 #13 Ekran kartı kullanımı %40 İşlemci kullanımı %98 oluyor genelde
Nameless44 Megapat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 579 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2016 #14 Azmich dedi: Ekran kartı kullanımı %40 İşlemci kullanımı %98 oluyor genelde Genişletmek için tıkla... Pentium mu kullanıyordunuz? Ben i3 sanarak cevap vermiştim pardon benim hatam. Bence en yakın zamanda işlemcide bir değişiklik yapın.
Azmich dedi: Ekran kartı kullanımı %40 İşlemci kullanımı %98 oluyor genelde Genişletmek için tıkla... Pentium mu kullanıyordunuz? Ben i3 sanarak cevap vermiştim pardon benim hatam. Bence en yakın zamanda işlemcide bir değişiklik yapın.