GTX 970 ASUS mı MSI mı ?

BlacKRappeS2

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Benim bir arkadaşıma yeni bir pc topluyoruz ve 4600 TL bütçe var. Bu parayla bir gtx970 iyi gider dedik ve MSI veya ASUS tan bir gtx970 alalım dedik. MSI ucuz olduğu için gözümüz ona kaydı ama vatanda technopat'ın seçimi logosunu görünce ASUS'ada biraz gözüm kaydı. Ve size soruyorum, Hangisi daha iyi performans verir?

Son düzenleyen: Moderatör:

4600 TL bütçesi var ise GTX 980 ekran kartlı bu sistemi tavsiye ederim. İşlemci İ5 4690K yaptım. İ7 serisinden bir işlemci takmadım çünkü fiyat kabarıyor. İ5 4690K gayet güncel ve yüksek performanslı bir işlemci. Kaliteli bir işlemci soğutucusu takdım, OverClock yaparak performansını arttırabilir. İ5 4690K işlemci fazlasıyla yetecekdir hesaplama işlemlerinde, online ve single oyunlarda filan asla darboğaz yapmaz. Gayet yüksek performanslı bir işlemci. Bu sistem daha iyi bu sistem ile güncel oyunları 2560x1440 çözünürlükde veya 1920x1080 çözünürlükde ultrada +60 FPS rahatlıkla alabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…