GTX 970 ASUS mu MSI mı ?

ASUS Strix GTX 970'in ek olarak arka plakası var. MSI'ın ise 100ME modelinde mevcut arka plaka.

MSI biraz daha ucuz fakat Asus Direct CU 2 ile daha serin ve sessiz. Bu demek değildir ki MSI ısınır; MSI da kendine has Twin Frozr soğutucusu var ve bu da çok başarılıdır ancak Asus kadar sessiz çalışmaz.. Performans birbirinin aynısı ancak temelde tasarım ve soğutma bakımından bence Asus daha başarılı. Sonuç olarak MSI veya Asus ekran kartlarından herhangi birini aldığına asla pişman olmazsın.

Ben tamamen MSI'dan yanayım çünkü 100ME modelleri çok güzel bir yeşil renk ve aşırı iyi performanslı.

Kesinlikle Asus al. Uzun ömürlü olmasını istiyorsan hemde daha kalitelidir.

Ben msi derim çok şekil gözüküyor , onun için msi derim .

Asus mu Msi mı dersen, performans olarak fark yok fakat Msi'ın soğutması çook az daha iyi.
Ama GTX 970 alacaksan alman gereken marka Gigabyte G1 Gaming'dir. Performans ve soğutma açısından en iyisidir, hatta ayrıca Asus ve Msi da olmayan VRM soğutması vardır.

MSI modelinde GamingApp ile yapacağınız overclocklar garanti dışı bırakmamaktadır.
Ayrıca benim kanaatim GTX9XX<Asus GTX9XX MSI.
Kararınızı üstte belirttiğim olaya göre veya zevklerinize göre verebilirsiniz ikisi de birbirini aratmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…