Michael Scofield Hectopat Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 513 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #41 shooters001 dedi: Bence MSI alın, Asus alırsınız da hatalı çıkarsa ve servise giderse, haftalarca serviste işlem görüyor. Asus Çizgi Elektronikle anlaşmasını bitireliden beri çok kötü hizmet veriyor. Genişletmek için tıkla... MSI herhangi bir sorunda ne kadar sürede kartı yenileyip gönderiyor?
shooters001 dedi: Bence MSI alın, Asus alırsınız da hatalı çıkarsa ve servise giderse, haftalarca serviste işlem görüyor. Asus Çizgi Elektronikle anlaşmasını bitireliden beri çok kötü hizmet veriyor. Genişletmek için tıkla... MSI herhangi bir sorunda ne kadar sürede kartı yenileyip gönderiyor?
samurusov Megapat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 59 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #42 Michael Scofield dedi: MSI herhangi bir sorunda ne kadar sürede kartı yenileyip gönderiyor? Genişletmek için tıkla... 1-2 hafta.
Michael Scofield dedi: MSI herhangi bir sorunda ne kadar sürede kartı yenileyip gönderiyor? Genişletmek için tıkla... 1-2 hafta.
Çakır Furkan Hectopat Katılım 10 Haziran 2015 Mesajlar 99 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2015 #43 Servis olarak bence Asus ama aralarında pek fark yok hangisi ucuzsa onu tercih edebilirsin.
uludag90 Kilopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 194 3 Temmuz 2015 #44 İki markada seni üzmez. Rahatlıkla alabilirsin.
shooters001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #45 Michael Scofield dedi: MSI herhangi bir sorunda ne kadar sürede kartı yenileyip gönderiyor? Genişletmek için tıkla... Onu deneyimlemedim henüz. Siz deneyimlediniz mi?
Michael Scofield dedi: MSI herhangi bir sorunda ne kadar sürede kartı yenileyip gönderiyor? Genişletmek için tıkla... Onu deneyimlemedim henüz. Siz deneyimlediniz mi?
Michael Scofield Hectopat Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 513 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #46 shooters001 dedi: Onu deneyimlemedim henüz. Siz deneyimlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Haıyr, ama yakında MSI GTX970 alacağım. Deneyimleyip buraya yazarım unutmazsam.
shooters001 dedi: Onu deneyimlemedim henüz. Siz deneyimlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Haıyr, ama yakında MSI GTX970 alacağım. Deneyimleyip buraya yazarım unutmazsam.