Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2014 #1 Yeni aldığım bilgisayarda DSR etkinleştirmek istedim ama çözünürlük yok. Resimdeki bütün oyunlarda böyle durum. Nasıl olacak bu? En güncel sürücü var şu an.
Yeni aldığım bilgisayarda DSR etkinleştirmek istedim ama çözünürlük yok. Resimdeki bütün oyunlarda böyle durum. Nasıl olacak bu? En güncel sürücü var şu an.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ekim 2014 #2 Nvidia denetim masasından Dsr'yi açman lazım kardeşim. Bu videoyu adım adım izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nvidia denetim masasından Dsr'yi açman lazım kardeşim. Bu videoyu adım adım izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2014 #3 Teşekkür ediyorum. Bulamamıştım ben ayarı. Konu kilitlenebilir.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2014 #4 Bende bu ayarı yaparım, yorumum dursun burada.