Çözüm GTX 970 Düşük GPU Kullanımı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

A4WPinkman

Kilopat
Daha fazla  
Düzenleme: Arkadaşlar nasıl oluyorsa anakartım kendi kendine işlemci sıcaklık korumasını açmış ve işlemci hızım 0.8 GHz'yi geçmiyormuş, çözüm burada;
İşlemci 0.8 ghz sorunu

Arkadaşlar 2 gün öncesine kadar CS:GO' yu normal bir şekilde oynuyordum, 2 gün önce bir sorun oluşmaya başladı. 200-300 arası değişen fps' im bir anda 25-30'lara düşmeye başladı, GPU kullanımına baktığımda ise normalde %60 - %70'lerde olan GPU kullanımı %11' e düşüyor. İlk olduğunda bilgisayarımı yeniden başlattıktan sonra düzeldi, şimdi yeniden oldu ve düzelmiyor, bende konu açmaya karar verdim cevaplarınızı bekliyorum. Isı ve kullanım değerlerini aşağıdaki videoda görebilirsiniz.

İşlemci kullanımı %100 gözüküyor ekran kartı kullanımı %10' larda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• Ekran Kartı: Asus GTX 970
  • İşlemci: i5 6500
  • RAM: Corsair Vengeance 8gb 2400 MHz DDR4
  • Anakart: MSI B150 GAMING M3
  • SSD:Corsair Force LE 120 GB
  • HDD: Wd 3,5" Caviar Blue 1 TB 7200 RPM

Son düzenleyen: Moderatör:
CS GO, o ekran kartına hafif geldiği için GPU düşük seviyede kullanılıyor.

DSR ile çözünürlüğü yükselt. Bu durumda GPU kullanımı yükselecek.

Oyun ayarlarını en yüksek seviyede tutun ki yük ekran kartına binsin.

1980'de %40 civarı izlediğim videoda aynı ayarlar %80 kullanıyor işlemci kullanımı %75.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…