Ritualist Megapat Katılım 6 Aralık 2012 Mesajlar 529 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ahşap üst yüzey işlemcisi 5 Eylül 2015 #1 Asus Strix Gtx 970 ekran kartı satın aldım. Bilgisayara taktım sonra açtım ve eski ekran kartının sürücüsünü sildim. 970 Sürücüsünü Nvidia sitesinden indirdim. Ama sürücüyü kurarken sürücü kurulamadı hatası veriyor.
Asus Strix Gtx 970 ekran kartı satın aldım. Bilgisayara taktım sonra açtım ve eski ekran kartının sürücüsünü sildim. 970 Sürücüsünü Nvidia sitesinden indirdim. Ama sürücüyü kurarken sürücü kurulamadı hatası veriyor.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2015 #2 İşletim sisteminiz nedir? DDU ile sürücüyü kaldırıp, tekrar kurun. Kurarken temiz kurulum yap'ı işaretleyin. Öncesinde CCleaner ile temizlik de yapın.
İşletim sisteminiz nedir? DDU ile sürücüyü kaldırıp, tekrar kurun. Kurarken temiz kurulum yap'ı işaretleyin. Öncesinde CCleaner ile temizlik de yapın.
Ritualist Megapat Katılım 6 Aralık 2012 Mesajlar 529 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ahşap üst yüzey işlemcisi 5 Eylül 2015 #3 samet67671 dedi: İşletim sisteminiz nedir? DDU ile sürücüyü kaldırıp, tekrar kurun. Kurarken temiz kurulum yap'ı işaretleyin. Öncesinde CCleaner ile temizlik de yapın. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemim Windows 10. Temiz kurulum seçeneğini tıkladığım zaman sorun çözüldü. Teşekkürler @samet67671
samet67671 dedi: İşletim sisteminiz nedir? DDU ile sürücüyü kaldırıp, tekrar kurun. Kurarken temiz kurulum yap'ı işaretleyin. Öncesinde CCleaner ile temizlik de yapın. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemim Windows 10. Temiz kurulum seçeneğini tıkladığım zaman sorun çözüldü. Teşekkürler @samet67671