GTX 970 ekran kartında MSI mı, Asus mu?I

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden kimse Asus tavsiye etmiyor? Sırf biraz daha pahalı olduğu için mi?

Fanboyluğun dibine vurmuşsun adeta. GALAX'ın MSI'dan daha serin kalan modelleri var.

Farkındaysan "Msi'nin Coil While ve bellek sorunu en fazla görülen kartlardan olduğu söyleniyor" dedim. Galax veya Evga alabilirsin ama ben Msi alırdım derken, Msi Galax kartından daha soğuktur mu diyorum?
Sen önce okuduğunu anlamayı öğren, fanboy falan değilim yazdığım şey tamamen tarafsızca.

Fanboylukla alakası olduğunu düşünmüyorum. Bende fanboy değilim ancak tasarımı ve performansın aşırı değişmemesi beni msi almaya itti. Performans çok iyi ses yok soğutma mükemmel şuan. Komik gelebilir ama bazen kasaya bakıp ekran kartının ledlerini izliyorum

Valla Gtx 970 modellerinde en ucuz hangisi ise onu al zaten ısınmayan bir kart. Kartın şekline vs. bakarak alma. Zaten kasaya takıyorsun kasa temizliği hariç dahada görmüyorsun görmediğin şeye fazla para vericeksen birşey diyemem.

İçi gözüken bir kasaysa Msi çok harika bi görüntü oluşturuyor şahsi fikrim. Fanboy damgası yiyecem şimdi ama cidden benim çok hoşuma gidiyor ledler. Gaming app'den programlayadabiliyosun ledleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…