GTX 970 ekran kartlarında C.W sorunu sadece MSI'da mı?

ugurrrr20

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. Ben bi bilgisayar tiplamayi dusunuyorum. Ekran kartim gtx 970 olacak ama coulwhine olayindan korkuyorum. Bu coulwhine olayi sadece GTX 970'in Msi modelinde mi yoksa Asus modelinde de bu sorun var midir? [emoji1] [emoji1]

Son düzenleyen: Moderatör:
Cool whine her ekran kartında olan problem değildir 10 ekran kartında 2-3'ünde görülebilir. Kimileri diyor çok gürültü yapar vesaire ama onun sesini duymazsınız bile.
Asus ekran kartlarında sanırım dvi to vga dönüştürücüsü çıkmıyor onuda belirteyim.

Bende de var ama kulaklık kullandığım için beni rahatsız etmiyor ayrıca kasa masanın altında sesi ancak kasaya kafayı dayadığım zaman duyabiliyorum.

Merhaba arkadaslar. Ben bi bilgisayar tiplamayi dusunuyorum. Ekran kartim gtx 970 olacak ama coulwhine olayindan korkuyorum. Bu coulwhine olayi sadece GTX 970'in Msi modelinde mi yoksa Asus modelinde de bu sorun var midir? [emoji1] [emoji1]
Her marka ve modelde çıkabilir. Şansına kalmış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı