GTX 970 FarCry 5 düşük performans sorunu

samet5323

Decapat
Geçen yaz kuzenime GTX 970 satın aldım. Kendi kasama denedim özellikle FarCry 5 oyununu Ultra'da 60 FPS üstü alıyordu. Bu yaz kendime de alayım dedim her oyunu aynı performansta oynamama rağmen FarCry oyununu drop yiyerek oynuyorum. FPS durmadan düşüyor 60 ken 30 oluyor, kasıyor zevk alamıyorum. Ekran kartı sürücüleri güncel. Birkaç şeyler yükledim, format attım düzelme yok acaba kartla ilgili problem olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin galiba beyninde anormallik var. Linkini paylaştığın yeri incele , masaüstünde overlock olduğunu görürsün.
Alienware 18 CLim: 1126 MHz, MLim: 1252 MHz, Ram: 8GB, Driver: 430.86

MSI B150M BAZOOKA PLUS (MS-7A46)
CLim: 1635 MHz, MLim: 1987 MHz, Ram: 4GB, Driver: 431.36

Ben overlocksuz olarak 980m'den 10FPS fazla alamaz o kart diyorum. Ben oyun oynamıyorum zaten, oyun oynayacak vaktim de yok. Önemli olan doğru bilgiyi edinmek. Sen kanıtla overlocksuz 10 FPS'den fazla aldığını o kartın kabul ederim.

Eki Görüntüle 422666
Evet, 51MHz daha iyi ama sen bunu ciddi bir fark olarak görüp; FarCry 5 oyununda GTX 980m'den 10 FPS fazla alabileceğini zannettiysen sende 1 sıkıntı var demektir.

Son düzenleme:
Kardeş affedersin gerizekalı değilim unutacagım 60 FPS alıyordum. Ne donma, ne kasma. İşlemci RAM aynı sadece power değiştirdim, 750 vardı 800 aldım. İşlemcinin fanından şüpheleniyorum ya da ekran kartı biraz tozlu ondan da olabilir.

Ya allah aşına akşam akşam delirtme beni ceza yiyeceğim senin yüzünden. Adamın GTX 970'i stok mu? O da overclocklu sen overclock yapamıyorsan bize ne? GTX 970>GTX 980M.

Arkadaşın cahilliğine verelim. Acaba kuzenin de ki kart Tİ mı? Elindeki kartı bir temizle MSI ile oyun içi değerlerine bak belki ısınıyordur korumaya alıyordur kartı. Birde SSD var ise oraya yükle dene. Oyunun ayarlarına bak birde belki gözden kaçan bir şey vardır.

FarCry 5 işlemciyi ciddi anlamda zorlayan bir oyun + tozlanma var ve macun bittiyse işlemci ısınıp hızını düşürüyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…