GTX 970 FPS Kaybı

taneracar06

Kilopat
Daha fazla  
Hangi konuya bakarsam bakayım. Bulamadım.
Sorun Ekran Kartımdamı yada Başka bi yerdemi anlayamadım. PC'de 2 oyun yüklü Lol ve CS go bunlardada fps 100 geçmiyor öyle oldugu gibi 3-4 dakika sonra 30-40 düşüyor nedenini bulamadım daha öncede başıma gelmişti. Kasayı söktüm ertesi gün garantiye yollayacaktım garantiye yollamadan son kez birdaha deneyim dedim fps normal. 250-350 arasındaydı ama tekrar bu olay oldu 2 gündürde böyle yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim bu ;

sistem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim senin gibi FX işlemcilere sahip arkadaşlar bu dertten muzdarip, Directx 12 ile bu sorun %60 ortadan kalkacak. Yapabileceğin grafik ayarlarını olabildiğince arttırmak bu karta binen yükü arttıracağından darboğazı bir miktar azaltır.

Beyler Buda lolden, msi afterburner ile yaptım
bu sorun ilk başıma windows 10 da geldi virüs vs gibi şeylerden dolayı format attım gene düzelmedi win 8.1 yaptım gene olmadı kasayı söktüm topladıgım yere götürcektimki ertesi gün son kez daha deneyim dedim sorunsuz bir biçimde çalıştı 1 hafta hiç bir sıkıntı olmadı şuan tekrar böyle bilgisayarı 1 gün boyunca açmadım neden yaptım bunu bilmiyorum yok gene yok aç gezip pc topladım birdaha uğraşmayım diye gene sorun bi bitmediii..

ekran kartının bozuk olma ihtimali varmı sizce ?

Dosya Ekleri

• ssssss.png
    ssssss.png
    54,8 KB · Görüntüleme: 480
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı