GTX 970, FX 6100 ile dar boğaz yaşar mı?

ilk önce cevabınız için teşekkür ederim ama bazen işlemcinin yetersiz kaldığı aklıma geliyor özellikle son çıkan oyunlarda minimum bile altında kalıyor o yüzden kafam gitti arada.

Son çıkan oyunlarda Phenom II X4 955 en fazla minimum sistem tavsiyelerine giriyor. FX serisi işlemcinizi Phenom II serisiyle karşılaştırmayın.
unity sistem gereksinimlerine baktımda minimum AMD FX-8350 @ 4.0 GHz istiyor yeni çıkacak oyunlarda minimum bunu isterse diye tereddüt ettim.

Assassin's Creed: Unity tavsiye edilen ayarlarda AMD FX-8350 istiyor. Minimumda Phenom II X4 950 istiyor. Rahat olabilirsiniz. Dar boğaz yaşamazsınız.
peki hocam teşekkür ederim tavsiyeleriniz için çok yardımcı oldunuz iyi geceler.

birde hocam söylemeyi unuttum alacağım kart 970 olarak bu
Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı

770 ile bellek ve çekirdek hızında fark göremedim aralarında öyle baya baya fark olurmu çok performans takıntılısı değilim ama güncel oyunlarıda yüksekte oynamak isterim o yüzden sıkıntı yok dioyarsanız siparişi veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…