GTX 970 GeForce Experience kurulmuyor

Makaleler
1
Yer
C:/Program Files/Antalya
Daha fazla  
Meslek
Satış Yöneticisi
Merhaba arkadaşlar,

461.40 sürümünü kullanıyordum. Daha sonra birden çok güncelleme geldi, güncellemeler hep başarısız oldu. En sonunda tamamen silip tekrar yüklemek istedim, sürücüler kurulmuyor. Her şeyi doğru yapıyorum. Windows sürümümü, ekran kartı modelimi doğru giriyorum. NVIDIA'nın sitesinde en son sürüm 461.40 olarak gözüküyor yani en son kullandığım sürücü olarak gözüküyor. Kurmaya çalışıyorum hata veriyor. Belli bir hata kodu da yok.

Hiç kaldırmasaydım sürücüyü, 461.40 ile kullanabiliyordum. Keşke kaldırmasaymışım. Aynı şeyi tekrar yükleyemiyorum. Verdiği hatayı ekran görüntüsü olarak ekliyorum.

Düzenleme: Aygıt yöneticisinden sürücüyü kurabilmiştim fakat DDU ile temizlik yaptım, şimdi aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. Yine kuramıyorum.

1.jpg

Son düzenleme:
DDU ile temiz bir kurulum yapın.
Yaptım. Yine kurulmuyor. Bu sefer aygıt yöneticisinde de gözükmüyor hatta hiç kuramıyorum.

Güncelleme: Windows Update'de çalışmıyor. Virüs yemem imkansız diye düşünüyorum. Windows'um, oyunlarım her şeyim orijinal. Virüs taraması yapıyorum şimdi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı