numansrn Megapat Katılım 13 Şubat 2015 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #1 Arkadaşlar benim sistemim yeterli ama oyunda görüntüler sonra geliyor. Ekran kartım MSI GTX 970 buna rağmen görüntüler kayboluyor geç geliyor. Acil yardım edin . Oyun orijinal bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2016
Arkadaşlar benim sistemim yeterli ama oyunda görüntüler sonra geliyor. Ekran kartım MSI GTX 970 buna rağmen görüntüler kayboluyor geç geliyor. Acil yardım edin . Oyun orijinal bu arada.
QveyZayraz Hectopat Katılım 23 Nisan 2016 Mesajlar 115 3 Mayıs 2016 #2 Monitörünün bekleme süresi kaç ms ?
Efe Çepni Kilopat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 259 Çözümler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2016 #3 Sisteminin Özelliklerini Atarsan Yardımcı Olabilirim Herşeyi Dahil İşletim Sistemnide Atarsan İyi Olacak
Sisteminin Özelliklerini Atarsan Yardımcı Olabilirim Herşeyi Dahil İşletim Sistemnide Atarsan İyi Olacak
numansrn Megapat Katılım 13 Şubat 2015 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2017 #4 QveyZayraz dedi: Monitörünün bekleme süresi kaç ms ? Genişletmek için tıkla... Onu nerden öğreneceğiz? Efe Çepni dedi: Sisteminin Özelliklerini Atarsan Yardımcı Olabilirim Herşeyi Dahil İşletim Sistemnide Atarsan İyi Olacak Genişletmek için tıkla... En kısa zamanda mesaj atacağım. Teşekkür ederim.
QveyZayraz dedi: Monitörünün bekleme süresi kaç ms ? Genişletmek için tıkla... Onu nerden öğreneceğiz? Efe Çepni dedi: Sisteminin Özelliklerini Atarsan Yardımcı Olabilirim Herşeyi Dahil İşletim Sistemnide Atarsan İyi Olacak Genişletmek için tıkla... En kısa zamanda mesaj atacağım. Teşekkür ederim.