GTX 970 H1Z1 Kasma Problemi

nedenkiabi

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. H1Z1 oyununu yeni aldım ve açtığımda bir ormanda başladım yaklaşık 70 - 80 FPS alıyorum ama şehirlere gittiğim zaman FPS bir anda 40'a, 30'a iniyor. 60 FPS'ye alıştığım için bu durum beni rahatsız ediyor. Oyunun ayarları Ultra.

NOT : ShadowPlay aktif durum da sizce bu oyunlar içinde performansı etkiler mi ?

• Windows 8.1 Pro
  • MSİ GTX 970 4 GB 256 BİT
  • 16 GB RAM
  • İNTEL İ7 4790 3.6 GHZ
  • Anakart ASUS
  • 2 TB HDD - oyunlar buraya yüklü.
  • 128 GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
WİNDOWS 10 ' u asla ve asla yüklemem ! Bir kere bu hataya düştüm bir dahada düşeceğimi zannetmiyorum.Windows 10 başlı başınca BOZUK donanımları doğru düzgün algılayamıyor bilgisayara her güncelleme geldiği zaman yüklemek zorunda kalıyorsun yüklememe gibi bir şansın da yok yüklediğin zaman internet gidiyor tasarım konusun da aşırı derecede berbat ve shadowplay ' de sorun çıkartıyor oyun videosunu çekerken kasma olmuyor videoyu seyrederken ise sanki oyun kasıyor sanki 1 FPS ' de oynuyorsun bu yüzden windows 10 ' u yüklemem söz konusu bile olamaz genede önerin için teşekkür ederim.

WİNDOWS 10 ' u asla ve asla yüklemem ! Bir kere bu hataya düştüm bir dahada düşeceğimi zannetmiyorum.Windows 10 başlı başınca BOZUK donanımları doğru düzgün algılayamıyor bilgisayara her güncelleme geldiği zaman yüklemek zorunda kalıyorsun yüklememe gibi bir şansın da yok yüklediğin zaman internet gidiyor tasarım konusun da aşırı derecede berbat ve shadowplay ' de sorun çıkartıyor oyun videosunu çekerken kasma olmuyor videoyu seyrederken ise sanki oyun kasıyor sanki 1 FPS ' de oynuyorsun bu yüzden windows 10 ' u yüklemem söz konusu bile olamaz genede önerin için teşekkür ederim.
Yükleme! Zorlayan mı var, ne bu heyecan? :) Windows 10 da hiçbir sıkıntı yok. Temiz kurulum yaptıysan sürücüleri kendin kuracaksın, Büyük ihtimal sürücüleri eksik kurup sorun yaşamışsın. Temiz kurulum yapmadan yükseltme yaparak dene, sorun çıkaracağını sanmıyorum. Seni sürücü yüklemekten kurtarır en azından.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı