GTX 970 & i5 4690 & msi z97 ile sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

karneas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben bu şekilde bir sistem topladım sizce eksikleri nelerdir ve beni kaç yıl götürür ? bütçem 3700 tl

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun 3-5 yıl çok iyi götürür. 5 Yıl içerisinde bütün oyunları oynatır. Soğutucu Güzel. Fakat su soğutma kullanmanızı öneririm.

Teşekkürler. Ben bu sistemi yaz tatilinin başında almayı düşünüyorum. O vakte kadar ucuzlar mı ? Parça değişimi yapmam gerekir mi sistem içinde. Bu arada sıvı soğutmayla ilgili bilgim yok. Yardımcı olabilir misin ?

İsteğe göre parça değiştirilir. İleride daha iyi performans için işlemciyi değiştirin. 4690 bayağı çok iyi bir CPU. (İsteğe bağlı değiştirin) Su soğutma ne avantaj sağlar diyebilirsin. Isınınca bacaklar genleşir. Yani telefon kabloları yazın nasıl genleşirse o CPU ve GPU'da da böyle.

Su soğutma 5-10 derece daha iyi soğutma verecektir. Peki bu ne işe yarar? Oyunlarda ara sahneyi, render hızını, masaüstünde klasöre tıklayınca ne zaman açılacağını belirler. İyi forumlar

Çok teşekkürler size de

• İntel i5 4690k
  • Z97 gaming 3
  • Seagate ve ya wd 1tb harddisk
  • Gtx 970
  • Corsair 2.4 1600 MHz ram
  • Cooler Master haf912
  • Samsung 840 evo 120gb ve ya 240 gb ssd
Bütçe yeterse anakartı gaming 5 yapabilirsin, sağlam bir soğutma alıp ileride o.c. yapabilirsin.

O.c yapmayı düşünmüyorum sağolun.

Neden 4460 işlemci koydunuz sisteme, topladığım sistemin eksileri nelerdir ?

1 haftadan önce sistem toplama konusu açmak ceza sebebi. O vakte kadar teknoloji değişecektir. Lütfen yakın zamanda konu açın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…