GTX 970 için 144 Hz FHD monitör önerisi

Angry Angel

Kilopat
GTX 970 ekran kartına sahibim. Monitör olarak 1920X1080P 144 Hz kaliteli IPS panel düşünüyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum. Dizi, film de izlediğim için IPS panel istiyorum. Tavsiyeleriniz benim için değer taşıyor. Şimdiden teşekkür ederim. Bütçe maksimum 2600 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yorumunuz için teşekkür ederim. Baktığım modellerden birisi XG2405. hatta AOC 24G2U ile aynı panele sahip diye okumuştum. Panda panel hakkında çok olumlu veriler edindiğimi söyleyemem. Input lag testlerinde de 7 ms gördüğü söyleniyor XG2405'in. Ona nazaran AOC 24G2U 3.7 Ms'lerde kalıyordu. Tabi yanlışım varsa düzeltin.

Hocam bence AOC, ASUS varken başka markaya yönelmeyin.
Eğer ASUS'un VG 279 serisinden bir model bulursanız affetmeyin direk alın.
AOC isterseniz, 27 ise bu 24 isterseniz budur.

970 ile 144hz teknelojisini stabil kullanamayacağinız farkındasinızdır umarım.
FreeSync monitörlerde kullanamayacağımı biliyorum evet ama bu durum G-Sync monitörler için de mi geçerli ?
Biraz beklerim dersen bunu kesinlikle öneririm.

Bu monitörü de görmüştüm ki tepkime süresinin gerçek 1 ms değil 1 ms (mprt) olduğunu öğrendim.

FreeSync monitörlerde kullanamayacağımı biliyorum evet ama bu durum G-Sync monitörler için de mi geçerli?

Bu monitörü de görmüştüm ki tepkime süresinin gerçek 1 ms değil 1 ms (mprt) olduğunu öğrendim.

Stabil degerler almadiginiz sürece 144Hz adaptive ya da G-Sync fark etmez. Verdigin fiyatin performansini alamayabilirsin. Tabi oynadigin oyuna ve şu an kullandiğin monitör kalitesine bağlı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı