GTX 970 için 450W 80+ Gold PSU yeterli mi?

600w alabilirim fakat Türkiye'de satılmıyor. Yurt dışından almaya da pek yanaşamıyorum :(
Kesinlikle yurtdışından al. Ben kuzenime aynı kasaya aynı sistemi kurmayı düşünüyorum. Tabii onun maddi durumu el vermediği için ilk dediğin 450W 80+ kullanacak. Ben onu toplayan kişiye mesaj attım problem olur mu diye. Adam bana olmaz dedi. Bence alabiliyorken daha yüksek W al ama paran yoksa 450W yeter.

MSI'ın GTX-970'i için MSI'ın sitesinde 400W yeter diyor.
GTX 970 GAMING 100ME | MSI Global | Graphics card - The world leader in display performance

Nvdia'nın sitesinde 500W yeter diyor.
GeForce GTX 970 | Specifications | GeForce

Gigabyte'ın GTX-970'i için Gigabyte 550W yeter diyor.
GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 900 Series - GV-N970G1 GAMING-4GD (rev. 1.0/1.1)

Bence bilgisayarla oyun oynama alışkanlığı olan biri eğer maddi imkanı el veriyorsa güzel kaliteli ve bir kasa ve PSU alıp o defteri çoook uzun süre kapatması daha iyi. Yani alıcan 750W'lık biticek PSU defteri kapanacak, her ekipmanı çalıştıracaksın uzun yıllar.

Ama bu duruma bakarsak bence 450W GTX 970 için yetersiz olacaktır ve donanıma zarar verebilir belki bilmiyorum çok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı