GTX 970 için Anakart ve İşlemci Tavsiyesi

efee06

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar MSI GTX 970 GAMİNG 4G almaya karar verdim. Bu ekran kartının yanında MSI Z97 PC Mate ve i5 4460 almayı düşünüyorum. Aralarındaki uyum hakkında bilgi verirmisiniz. GTA 5'te ultrada oynayabilirmiyim ? Varsa önerileriniz yazarsanız sevinirim

Aynı ekran kartı ile toplayacağım kasamda işlemci olarak 4790k ve anakart olarak da msi z97 gaming 5 almayı planlıyorum ben. yaptığım araştırmalara bakılırsa sıklıkla tavsiye edilen ürünler.

Bütçe toplamda 3000 tl civarı. İşlemciyi 4690 almaya karar verdim ama önerileriniz varsa yazarsanız iyi olur

Evet. Sistem ektedir. Tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim. Dolar düşsün hemen alacagim.

Dosya Ekleri

• received_1606641689620031.jpeg
    received_1606641689620031.jpeg
    37,9 KB · Görüntüleme: 303
Evet. Sistem ektedir. Tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim. Dolar düşsün hemen alacagim.
SSD'yi şimdilik rafa kaldırıp işlemcini 4690k yapmanı önerimdir. Çünkü Z97 almanın sebeblerinden biriside overclock imkanını otomatik yapmasıdır. Eğer SSD almak istersen Z97'ye gerek yok derim. Ama ben 1-2 seneye kadar sonunda k ibaresi olan bir işlemci alıcam dersen sana kalmış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı