Uğur DÜNDAR Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 386 Makaleler 3 7 Ekim 2014 #11 Meclis dışı konuşabilirim ama ben Evga demek istiyorum İlla ikisi arasında olacaksa Asus demek istiyorum
Meclis dışı konuşabilirim ama ben Evga demek istiyorum İlla ikisi arasında olacaksa Asus demek istiyorum
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2014 #12 ASUS GTX 970 Strix, Techpowerup'dan tam 9.9 puan aldı. Reviews | techPowerUp
W WanderBerg Kilopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 3.345 Makaleler 55 7 Ekim 2014 #13 Bit-Tech'de yapılan testlere göre; daha az votlajla, daha yüksek frekans değerlerine sadece MSI çıkabiliyor: Nvidia GeForce GTX 970 Review Roundup - Overclocking | bit-tech.net
Bit-Tech'de yapılan testlere göre; daha az votlajla, daha yüksek frekans değerlerine sadece MSI çıkabiliyor: Nvidia GeForce GTX 970 Review Roundup - Overclocking | bit-tech.net
Ümit Metin Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 83 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2014 #14 Silinen üye dedi: Bit-Tech'de yapılan testlere göre; daha az votlajla, daha yüksek frekans değerlerine sadece MSI çıkabiliyor: Nvidia GeForce GTX 970 Review Roundup - Overclocking | bit-tech.net Genişletmek için tıkla... Hacı bu msi nasıl bi kart yapmışsa canavar ya özellikle bu o.c modunda tam canavar üstelik o.c dan anlamaya gerek bile yok yazılımı var tek tıkta o.c tabiki gerçek o.c gibi olmaz ama genede o.c canavarı
Silinen üye dedi: Bit-Tech'de yapılan testlere göre; daha az votlajla, daha yüksek frekans değerlerine sadece MSI çıkabiliyor: Nvidia GeForce GTX 970 Review Roundup - Overclocking | bit-tech.net Genişletmek için tıkla... Hacı bu msi nasıl bi kart yapmışsa canavar ya özellikle bu o.c modunda tam canavar üstelik o.c dan anlamaya gerek bile yok yazılımı var tek tıkta o.c tabiki gerçek o.c gibi olmaz ama genede o.c canavarı