GTX 970 için işlemci önerisi

quandourtaha

Megapat
Daha fazla  
Bir yıl önce GTX 970 aldım ama i5 3330 ile darboğaz yaptı ve oyunlarda tam performans alamıyorum. Yeni bir işlemci önerisi istiyorum AMD, Intel farketmez. Fiyat/peformans bir öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Anakartınız nedir?
Anladığım kadarıyla anakartı işlemciye göre belirleyeceksiniz.

Uzun süredir cevap vermedim özür dilerim, şu an da zaten okulun bilgisayarlarından cevap yazıyorum internette bir sorun oluştu. Soruları sırayla cevaplayacağım:

666yusuf- bütçem tam belli değil ama max 2000 veya 1800 gibi bir fiyat olmalı.

TicketedLawyer- Anakartım piyasada bulunmayan eski bir ASUS, kullanım klavuzu evde ona bakarım 1 saate ama i5 3330 destekliyor. Sanırım 1150 pin.

BERWAR- 1080p çözünürlükte oynuyorum. İşlemci kartı çoğu oyunda, özellikle Battlefield 1 ve 4, Far Cry 4, Ghost Recon Wildlands oyunlarında farkettim. Arkadaşlarım 750Ti ve 960 ile 60+ fps oynarken ben 50-55'i zorluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci anakart ve yeni RAM almanız gerekecek. Bunlara birde güç kaynağınızın durumuna göre yenisini almak gerekebilir. Güç kaynağınız nedir?

İşlemci anakart ve yeni ram almanız gerekecek. Bunlara birde güç kaynağınızın durumuna göre yenisini almak gerekebilir. Güç kaynağınız nedir?
Güç kaynağım yeterli olsa gerek. 650W Corsair 80+ bir güç kaynağı, zamanında ileride gerekir diye iyi para vermiştim. Ayrıca siz benden iyi bilirsiniz belki 4460 falan almak daha mantıklı olur RAM ve anakarta tekrar para vermemek için ama önerilerinizi bekliyorum.

Intel Core i7 4790K çok güçlü bir işlemci öneririm [emoji4]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…