GTX 970 için Oyuncu Monitörü

O fiyat aralığında ASUS Vn247H çok önerilen bir modeldir. Onu tercih edebilirsiniz, Sosyal'de incelemeleri mevcut.

Aslında kartım da 504 TL var.
Bu yüzden AOC alcam sanırım tasarımı çok hoş birde. Fakat aklımda soru işareti var bu monitör IPS panele sahip mi?

AOC 2461'i kullanıyorum mayıs ayından beri 540 TL'ye almıştım beni çok memnun etti bu monitörü alırsan kesinlikle ayarlarından bright frame'i açmayı unutma dağlar kadar fark oluyor.Evet ips diyerek bilmişlik ve ukalalık yapmak istemem ama ben her açıdan net görüntü alıyorum diyebilirim tek sıkıntısı hdmi ve vga nın yanında dvi girişide olabilirdi bu monitörde vga gereksiz olmuş bence.

IPS panele sahip ve 2 ms geickme değeri verebilen Viewsonic VX2363Smhl-W monitörü seçebilirsin.
Hocam iyi günler, önerdiğiniz monitörü inceledim tam istediğim düzeylerde +23 inch, IPS, HDMI, 2ms ve fiyat. Fakat beyaz olması sıkıntı benim için, kirlenmesi çabuk olucaktır ve odamda beyaz bir görüntü hoş durmucaktır. Altarnatif olarak öneriniz var mı?

Sallanıyormuş ve ışık sızmaları yapıyormuş. Ben karanlık ortamda kullanıyorum, bana göre eksi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…